NEDELJNI KINESKI HOROSKOP DO 4. FEBRUARA: Tigra čeka lepo iznenađenje, Konj na putovanju, Zec u susretu sa starom ljubavi…

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP DO 4. FEBRUARA: Tigra čeka lepo iznenađenje, Konj na putovanju, Zec u susretu sa starom ljubavi…

27. siječnja 2018. 0 By Admin 1

PETAO

Ako znate gde da gledate, videćete jasno put – i on je upravo ispred vas. Samo budite iskreni i recite tačno ono što mislite. Možete svoj život učiniti daleko jednostavnijim samo time što ćete nekom reći „ne“. Budite pripravni na poslu ali i kod kuće, i pažljivo rasporedite svoje obaveze, kako biste izbegli nevolje. Tokom vikenda očekujte da budete veoma zauzeti.

PAS

Mnogi pripadnici vašeg znaka ove nedelje imaće daleko manje samopouzdanja. Moraćete neke svoje planove staviti na svoje mesto, kako biste ponovo osnažili sami sebe i povratili samopouzdanje. Dobro jedite, naspavajte se, planirajte svoje vreme i ne zaboravite na redovne vežbe. Imaćete podršku Celestinske energije i vrlo brzo ćete se vratiti u formu. Prepustite se vikendu i uživajte.

SVINJA

Ajnštajn je rekao da je definicija gluposti ponavljanje jedne te iste radnje očekujući različite rezultate. Imajte to na umu i razmislite o tome šta radite. Potrebna vam je sveža i nova strategija da rešite i sredite svoje trenutno emotivno stanje ili probleme na poslu. Srećom, snažna Celestinska energija pruža vam podršku i šansu da dobijete ono što želite. Tokom vikenda okružite se pozitivnim ljudima.

Stranice: 1 2 3 4