Žena rodjena u ovom znaku je SNAŽNA, NEPREDVIDIVA I NEZAVISNA! Ona prati isključivo SVOJE SRCE!

Žena rodjena u ovom znaku je SNAŽNA, NEPREDVIDIVA I NEZAVISNA! Ona prati isključivo SVOJE SRCE!

1. veljače 2018. 0 By Admin

Jednom kada se zaljubi i kad oseti iskrenu ljubav, ona će se prepustiti svom partneru slobodno i potpuno. Originalna i nepredvidiva, ova žena može da iznenadi partnera sa stvarima koje do sada nije doživeo. Ukoliko imate očekivanja, ne iskazujete ih jer Vodolija čim oseti da joj je individualnost kompromitovana u vezi, ona će poželeti da se distancira.

 

Njoj je potrebno dati dovoljno prostora da prati svoje vlastite ciljeve i zadrži svoj društveni krug u kome se kreće. Na taj način uverićete je da ste razumeli njenu potrebu za ličnom slobodom i da u vama može videti idealnog partnera. Ona često zna da sakrije emocije, ako vas ne zove ne znači da ne misli na vas.

 

Zanimljivo je da Vodolije često mogu da pokazuju sasvim suprotno osobine. Sa Saturnom kao njihovim glavnim vladarom, neke od njih su konvencionalne, visoko disciplinovane i stroge što se tiče novca, dok one druge vole da žive život punim plućima i bez društvenih pravila.

 

Ako želite ravnopravnost onda je žena Vodolija pravi izbor za vas. Ona se nikad neće pretvarati da je ono što nije, ono što vidite to i dobijete, ženu orginalnu, nepredvidivu i svoju.

 

 

Izvor: edayapps.com

Stranice: 1 2