DNEVNI HOROSKOP za 9. februar: Škorpija krije osećaje, Ovan traži utehu, Blizancima stižu promene…

DNEVNI HOROSKOP za 9. februar: Škorpija krije osećaje, Ovan traži utehu, Blizancima stižu promene…

8. veljače 2018. 0 By Admin 1

lav

POSAO
Izbegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete. Ne možete da promenite neke sadasnje uslove i okolnosti u svoju korist.

 

LJUBAV
Nema razloga da očekujete previše razumevanja od osobe koja se nalazi pod drugačijim utiscima ili nekim negativnim uticajem. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

devica

POSAO
Ponekad izvesno suočavanje sa istinom zahteva veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju, ali saradnici kao da nemaju dovoljno volje da se suprotstave svim negativnim uticajima.

 

LJUBAV
Nema razloga da proveravate voljenu osobu. Morate na bolji način razumeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu.

 

ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

vaga

POSAO
Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj, kao dobro ili korisno rešenje. Ukoliko to pogadja vašu sujetu, dobro razmislite o različitim posledicama koje mogu da uslede nakon vašeg odbijanja.

 

LJUBAV
Delujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguće je da svojim raspoloženjem indirektno utičete na partnerov odgovor ili reakciju, koja vam se ne dopada.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

 

 

skorpija

POSAO
Delujete samouvereno u svom ubeđenju, verujete da imate dobro rešenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni. Ipak, ne možete da ostvarite sve svoje zamisli bez nečije asisitencije.

 

LJUBAV
Iskreno izrazite svoje namere u društvu voljene osobe. Neko dobro poznaje vaše slabosti ili mane, ne zavaravajte se da je to moguće prikriti na lak način.

 

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

 

 

strelac

POSAO
Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan uticaj na dalji tok događaja. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak.

 

LJUBAV
Nemojte dozvoliti da neko sa strane previše zaokuplja partnerovu pažnju. Potrudite se da budite pozitivno »nametljivi« ili nezaobilazni, u onoj meri koliko je to poželjno u emotivnom susretu.

 

ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

jarac

POSAO
Ne dopada vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom i ima pomalo negativan uticaj na vašu koncentraciju.

 

LJUBAV
Izbegavajte osobu koja ume da deluje depresivno na vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja, potrebna vam je iskrena podrška bliskih osoba.

 

ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4