DNEVNI HOROSKOP za 9. februar: Vaga u svom svetu, Blizanci na raskrsnici života, Raku stižu lepe vesti…

DNEVNI HOROSKOP za 9. februar: Vaga u svom svetu, Blizanci na raskrsnici života, Raku stižu lepe vesti…

8. veljače 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Verovatno ćete danas dosta razmišljati o finansijama i novim načinima kako da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Kolege sa posla ili prijatelji će vam možda pomoći u tome i ukazati vam na neke mogućnosti koje bi trebalo istražiti. Ali najbitnije je da verujete svojoj intuiciji. Napravite spisak svih mogućnosti ali pre konačne odluke sačekajte par dana da se sve slegne.

BIK

Popričajte o stvarima koje vas muče sa prijateljem ili vašom voljenom osobom. Vreme koje provedete zajedno, možda čak i u tišini, će vas zbližiti više nego što ste očekivali. Ideje koje vam budu pale na pamet mogu doprineti vašoj kreativnosti, zapišite ih da bi ste posle mogli zajedno da ih prođete još jednom. Radite iz srca.

BLIZANCI

Danas ćete možda žudeti sa samoćom, malo kvalitetnog vremena provedenog sa samim sobom i svojim mislima da razmislite o situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Možda ste na raskrsnici i morate da odaberete kojim putem treba dalje krenuti. Emocije iz prošlosti koje su se nagomilale mogu vam pomoći u tome, nemojte se boriti protiv njih.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4