DNEVNI HOROSKOP za 9. februar: Vaga u svom svetu, Blizanci na raskrsnici života, Raku stižu lepe vesti…

DNEVNI HOROSKOP za 9. februar: Vaga u svom svetu, Blizanci na raskrsnici života, Raku stižu lepe vesti…

8. veljače 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Danas ćete biti okrenuti ka mnogo dubljim temama. Možda vas interesuje, nauka, psihologija ili metafizika. Verovatno ćete otkriti neke nove činjenice ili ideje koje će vas okupirati satima. Naravno provešćete dosta vremena sami u svom istraživanju. Možda bi bilo dobro da zapišete sve što ste otkrili kako bi posle mogli ponovo sve da prođete.

ŠKORPIJA

Danas će vaša intuicija biti na vrhuncu, što će vam omogućiti da budete više u kontaktu sa okolinom i osećanjima drugih. Kao rezultat toga vaša komunikacija će biti jasna i otvorena. Verovatno ćete se još više zbližiti sa dragim osobama, pogotovo sa vašim partnerom. Nemojte očekivati da sve bude pozitivno. Neko drugi ima svoje probleme, dajte im do znanja da ih razumete.

STRELAC

Danas ste izuzetno skoncetrisani i fokusirani na zadatak koji je pred vama. Rezultat toga je da se osećate posebno spremni za sve što vam se nađe na putu. Iznenadni uvid u neku situaciju će vam doneti poštovanje nekog ko vam je bitan u životu. Vaša intuicija vas odlično služi danas, iskoristite je najbolje što možete.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4