VENERA U RIBAMA (do 6. marta) donosi TAJNE ljubavi i NOVAC, a najviše utiče na Raka, Škorpiju, Ribe, Bika, Device i Jarčeve…

VENERA U RIBAMA (do 6. marta) donosi TAJNE ljubavi i NOVAC, a najviše utiče na Raka, Škorpiju, Ribe, Bika, Device i Jarčeve…

8. veljače 2018. 0 By Admin 1

Pozicija Venere će ojačati 10. februara, ulaskom u znak Riba preko kojeg će prelaziti do 6. marta. Mogući problemi sa hormonima, grlom, krajnicima, jajnicima, štitastom žlezdom, venama

Pozicija Venere će ojačati 10. februara, ulaskom u znak Riba preko kojeg će prelaziti do 6. marta. Pošto ova planeta simbolizuje lepotu, ljubav, umetnost i novac, a poslednji zodijački znak emocije i institucije zatvorenog tipa, mnogi će se zaljubiti ili ući u brak, a što se karijere tiče, mogu da postignu značajan uspeh na polju umetnosti (naročito muzike), nauke, fotografije, farmacije i medicine.

Muškarci rođeni u vodenim i zemljanim znacima biće romantičniji, sentimentalniji i darežljiviji nego inače, a žene zavodljivije, ženstvenije i tajanstvenije. One će poslednji dinar dati na šminku, parfem, komad donjeg veša, seksi čarape, odeću od čipke, tila ili svile, a oni će galantno poklanjati slične darove izabranicama svoga srca. Jer, muškarac sa natalnom Venerom u Ribama, kao princ na belom konju, traga za idealnom, nežnom i romantičnom ženom, ali u stvarnosti najčešće postaje plen neke iskusne zavodnice koja ga obori s nogu.

 

Međutim, iako Venera svake godine prelazi preko 12. zodijačkog znaka, to ne znači da se ponavljaju iste situacije na emotivnom i finansijskom planu kao proteklih godina, jer ne obrazuje iste aspekte sa ostalim planetama. U svakom slučaju, uticaće na ljubavni život i finansijsku situaciju Rakova, Škorpija, Riba, Bikova, Devica i Jarčeva.

 

Već tokom ove nedelje, Venera obrazuje harmonične aspekte (sekstile) sa Saturnom u Jarcu i Uranom u Ovnu, a sredinom meseca konjunkciju sa Neptunom koja, između ostalog, nagoveštava zaljubljivanje, platonske, romantične i tajne veze.

 

Sredinom meseca, Venera će obrazovati kvadrat s Marsom u Strelcu, a posle 21. februara sekstil sa Plutonom u Jarcu, konjunkciju sa Merkurom u Ribama i trigon sa Jupiterom u Škorpiji.

Sekstil između Venere i Saturna, planeta ljubavi, novca i trajanja, priziva stare ljubavi i simpatije, koje se iznenada mogu pojaviti u vašem životu, dok duge veze mogu da se još više učvrste. Takođe, ova nedelja povoljna je i za kupoprodaju nekretnina i ulaganje u privatan biznis, naročito ako se bavite građevinarstvom.

 

Zbog sekstila između Venere na početku Riba i Urana na poslednjim stepenima znaka Ovna, veće su šanse da se zaljubite, što se najviše odnosi na mlađe Bikove, Vage, Lavove, Vodolije i Jarčeve. Ovaj aspekt, takođe, donosi uvećanje zarade, naročito ako se bavite zanimanjem koje ima veze sa turizmom, marketingom, medijima, umetnošću (muzikom).

 

Konjunkcija Neptuna, Venere u Ribama naglašava emocije, pa mnogi tada neće uspeti da sakriju nežna osećanja. Ovaj aspekt pojačava kreativnost, inspiraciju i maštu, posebno kod slikara, kompozitora i naučnika rođenih u vodenim znacima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2