Ako od Raka čujete OVE REČI, uskoro će vas OSTAVITI: Evo kako da znate da se LJUBAVI BLIŽI KRAJ

Ako od Raka čujete OVE REČI, uskoro će vas OSTAVITI: Evo kako da znate da se LJUBAVI BLIŽI KRAJ

9. veljače 2018. 0 By Admin 1

Pitate se da li se to vašoj ljubavi bliži kraj ili je samo u pitanju loša faza? Astrolozi kažu da imaju proveren način da vidite da li vam to partner sprema šut-kartu.

 

 

OVAN

Počinju da se udaljavaju od vas, ali se trude da po svaku cenu izbegavaju svađe. Kada je ovan zaljubljen, ima neodoljivu potrebu da svaku, čak i najmanju sitnicu podeli sa voljenom osobom. Pored toga, ovnovi su prilično direktni, i ne ostavljaju puno prostora za slobodna tumačenja. Ako se uhvatite da češće nego ikada preispitujete značenja iza njihovih postupaka, nešto definitivno nije u redu.

 

 

BIK

Bikovi u vreme krize daju sve od sebe da prikažu svoj život boljim nego ikada. Zato će društvene mreže zatrpavati fotografijama nove odeće, dekorisanja stana i sličnih stvari, a sve u cilju da prikriju koliko su zapravo nezadovoljni. Bikovi su bića estetike, i njihova sreća umnogome zavisi od toga kako izgledaju stvari u njihovom okruženju.

 

 

BLIZANCI

Blizanci će biti u strašnom haosu, i neverovatno tužni i uznemireni, ali će se praviti da je to sve iz svih mogućih razloga osim tog da vam se veza raspada. Biće im teško na poslu, pokvariće odnose sa drugima i upropastiće svoj život na više frontova samo zato što ne umeju da se nose sa činjenicom da nisu srećni u vezi, pa će pokušavati da uzrok svoje uznemirenosti prišiju svim ostalim stvarima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4