Ako od Raka čujete OVE REČI, uskoro će vas OSTAVITI: Evo kako da znate da se LJUBAVI BLIŽI KRAJ

Ako od Raka čujete OVE REČI, uskoro će vas OSTAVITI: Evo kako da znate da se LJUBAVI BLIŽI KRAJ

9. veljače 2018. 0 By Admin 1

RAK

Rakovi postaju svađalice koje traže svaki mogući povod za novi sukob. Svima u okolini će pričati koliko su nesrećni u vezi, stalno će imati neki pasivno agresivni komentar, i sve u svemu, daće sve od sebe da svima jasno pokažu koliko su nesrećni, ali pritom neće ni prstom mrdnuti da nešto poprave. Rakovi su inače nežne dobrice, pa kada vidite da postaju sve sarkastičniji i grublji, znate koliko je sati.

 

 

LAV

Lavovi prvo postaju agresivni, pa onda jednostavno nezainteresovani. Prilično su brutalni u ophođenju prema partneru kada je veza na staklenim nogama jer sva njihova snaga potiče od imidža koji grade o sebi, a ako im veza ne valja, postaju izuzetno nesigurni i spremni na svađu u svakom trenutku. Kada se izduvaju, prosto će dići ruke i pobeći iz veze.

 

 

DEVICA

Device svim silama pokušavaju da nađu sebi neku zabavu koja će im skrenuti misli sa gorućeg problema. Prilično su paranoične, pa čak i kada spolja deluje da su kul, iznutra su u pravom paklu jer pokušavaju da pronađu razlog za raspadanje veze i za sve krive sebe.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4