MAGIČNI KLJUČ koji te najviše PRIVLAČI otkriva tvoju TAJNU MOĆ

MAGIČNI KLJUČ koji te najviše PRIVLAČI otkriva tvoju TAJNU MOĆ

9. veljače 2018. 0 By Admin 1

Ključevi su vrlo stari magijski alati. Zapravo, ključevi se mogu koristiti za ritualne svrhe i za proricanje.

 

Ključ u magiji

Ključ simbolizira moć vještice/maga.  On može mijenjati stvarnost i otvoriti vrata drugih područja. Obično vještica/mag koristi stari ključ kako bi putovao kroz druga područja i kako bi pronašao vodstvo viših i mudrijih entiteta.

 

Ključevi se također mogu upotrijebiti za prizivanje duhova, bez puno truda.

 

Štoviše, ključevi se upotrebljavaju u ljubavnim čarolijama ili čarolijama za uspjeh na isti način. Čarobnjak za čaroliju otvara vrata ljubavi i/ili uspjeha svojim čarobnim alatima. Ključ se koristi i kao talisman za uspjeh i ljubav.

 

Za jedan od najstarijih oblika proricanja potrebni su ključ i knjiga. Vještica/mag traži od duhova da pomiču knjigu u smjeru kazaljke na satu ako je odgovor na postavljeno pitanje ‘da’ ili suprotno od kazaljke na satu ako je odgovor ne, piše The wild child.

 

Sada se fokusirajmo na test. Svaki ključ predstavlja nas i našu magijsku sposobnost. Od kakvih smo magičnih atoma sačinjeni?  Odaberite ključ koji vas najviše privlači!

1. Ključ trostruke božice

Ovo je alat trostruke božice, koji daje ravnotežu prirodi i svijetu. Ovo je Triquetra ili sveti simbol trojstva. Simbolizira tri aspekta Božanskog – djevicu, majku i staricu – božicu ili izabranoga, ratnika, oca – Boga.

Ako ste ovo odabrali, onda ste rođeni da biste stvorili čuda. Triquetra je zaokružena krunom Apolona, ​​Boga Svjetla i svim blagoslovima. Dobra sreća je na vašoj strani. Samo jedan korak vas dijeli do uspjeha. Uronite u svoje čarobne moći – bacite čaroliju Triquetre, onu koja je dala čarobne moći tolikim ljudima.

Važan savjet bi bio da naučite kako uravnotežiti svoje različite aspekte. Pogledajte vrh ključa. Pogledajte kako je složen. Morate pronaći ravnotežu. Uzemljenje vaših energija može biti vrlo korisno.

 

 

2. Ključ erosa

Sve što trebate je ljubav. Ovo je najmoćnija potvrda. Ovo je ključ Erosa, Boga ljubavi. Ljubav otvara vrata, ljubav osvaja sve, ljubav je savršen lijek za sve vrste bolesti. To je ono što trebate razumjeti i zapamtiti. Sa svojom ljubavlju moći ćete otvoriti vrata uspjeha. Bili ste povrijeđeni zbog ljubavi i taj teški teret usporava vaš put. Riješite se toga. Oprostite sebi i drugima.

Vaše srce je doista romantično, čeznete za jedinom istinskom ljubavlju koja vas može učiniti nepobjedivim. Ta posebna osoba je vrlo blizu. Jedina stvar koju morate učiniti je otvoriti se ljubavi. Očistite srčanu čakru. Pošaljite jasnu poruku svemiru. Ako ste već u vezi, upotrijebite snagu ljubavi da osvježite svoju vezu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3