MAGIČNI KLJUČ koji te najviše PRIVLAČI otkriva tvoju TAJNU MOĆ

MAGIČNI KLJUČ koji te najviše PRIVLAČI otkriva tvoju TAJNU MOĆ

9. veljače 2018. 0 By Admin 1

3. Afroditin ključ

Ovo je ključ Afrodite, božice ljepote, ljubavi i mira. Golub u letu je simbol mira i slobode. Vi žudite za skladom, ljepotom i mirom. Toliko toga se dogodilo u prošlosti, ali sada je vrijeme da se oslobodite toga.

Koristite ovaj ključ da otpustite prošlost. Ono što vas je povrijedilo treba otpustiti. Prošlost više ne može utjecati na vašu budućnost.

Doista vjerujete da bi život trebao biti jednostavan. Savjet za to je vrlo jednostavan. Trebate odmor od detalja i teških rasporeda. Pokušajte pronaći određeno vrijeme za sebe. Odaberite aktivnosti i osobe koje pojednostavljuju vaš život.

Alkemičari vjeruju da je Svemir tako jednostavan da se sva njegova magija može upisati u mali smaragdni žig.  Ne trebate složeno razmišljanje kako biste uspjeli. Vjerujte svojoj intuiciji.

 

 

4. Ključ druida

Ovo je ključ Druida. Ukrašen je keltskim čvorovima, simbolima koji govore da su život i duhovi međusobno povezani. Ono što trebate shvatiti je da niste nikada sami. Uvijek ste na vezi sa svemirom, povezani sa svime što živi.

Ipak, vi ste slobodna duša i trebate biti neovisni. Stoga biste se trebali osloboditi otrovnih odnosa.

Idite u šumu i uzemljite se. Pronađite ravnotežu u zelenoj šumi i vjerujte svim dijelovima života. Nas usmjeravaju energetske struje. Premda nas energija može usmjeravati cijelo vrijeme, trebali bismo pronaći našu svetu unutrašnjost – baš kao što su to mudraci godinama činili.

Možda se osjećate izgubljeno, ali nemojte zaboraviti da zapravo nismo nikada uistinu izgubljeni  i da uvijek idemo prema Svjetlu. Meditacija vam može pomoći i pružiti uvid u čudo koje zovemo život.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3