Odaberi jednu TAROT KARTU i saznaj šta ti donosi BLISKA BUDUĆNOST

Odaberi jednu TAROT KARTU i saznaj šta ti donosi BLISKA BUDUĆNOST

13. veljače 2018. 0 By Admin 1

Ako želite znati što trebate napraviti da bi stvari u vašem životu išle onako kako trebaju ići i da bi postigli ono što želite, pogledajte ove tri tarot karte i odaberite onu koja vam se najviše sviđa.

1. “As štapova”

Promjene doslovno kucaju na vrata! Nemojte ih se bojati, one će vas voditi samo do boljih stvari u životu, čak i ako vam se u početku možda neće činiti tako. Ne dopustite da vas strah obuzme i djelujte smjelo!

Vi ste osoba koja je sklona žrtvovati sve zbog drugih, ali ponekad je vrijedno razmišljati o sebi. Morate se više cijeniti kako biste postigli sve što ste naumili, piše Zen magazine.

 

Ova karta služi kao potvrda da ste definitivno na pravom putu, stoga se predajte promjenama koje se događaju i doći ćete do mjesta gdje trebate biti. Provedite mirno vrijeme u samoći kako bi se povezali sa svojim unutarnjim vodstvom jer ćete u tišini dobiti smjernicu za sljedeći logičan korak koji trebate poduzeti.

 

Da biste poboljšali svoju trenutnu situaciju, od vas se traži da se prilagodite prirodnim ritmovima i ciklusima života koji vas vode prema završetku. Zato otpustite ono što vam više ne služi, raširite krila i pouzdajte se u Božansko da vam pokaže put.

 

 

2. “Dvojka mačeva”

Ova karta govori sama za sebe! Obratite pozornost na svoju srodnu dušu ako je imate, provodite više vremena zajedno, nadahnite jedno drugo. Zajedno ćete svladati sve i primiti najviše nagrade.

 

Ako ste sami, pažljivo pogledajte, budućnost vam priprema iznenađenje – budite oprezni da ga ne propustite, to bi moglo biti vrlo posebno iznenađenje. U bliskoj budućnosti vaš put se križa s putem mnogih drugih ljudi. Stvorit ćete nova prijateljstva, a možda čak i pronađete posebnu osobu s kojom ćete provesti vječnost.

 

Da biste poboljšali svoju trenutačnu situaciju, od vas se traži da se prilagodite prirodnim ritmovima i ciklusima života koji vas vode do značajnog rasta i poboljšanja.

 

Kako se poboljšavate, poboljšavate kvalitetu života. Dok podižete svijest, usklađujete se s izvorom. Ovo je sve što trebate kako bi se vaši snovi ostvarili.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2