Odaberi omiljenu KARTU i saznaj gde se KRIJE KLJUČ TVOJE SREĆE

Odaberi omiljenu KARTU i saznaj gde se KRIJE KLJUČ TVOJE SREĆE

21. veljače 2018. 0 By Admin 1

3. Karta iskrenosti i odgovornosti

Ova karta stiže danas u vaš život kako bi se zapitali: Jeste li u posljednje vrijeme davali najbolje od sebe? Što radite danas da bi sutra stigli na mjesto na kojem želite biti? Što možete učiniti u svom životu da budete najbolja verzija sebe?

Vi ste osoba koja je prirodno stvorena za obavljanje prekrasnih stvari i vaša sudbina i vaš život je u vašim rukama.

 

 

Iz tog razloga definirajte svoje potrebe, ispunite se snagom, ljubavlju i hrabrošću i krenite naprijed putem svojih snova – jer kada znate što želite i želite to s dovoljno snage, uvijek ćete naći način da to i postignete.

Svaki dan budite najsnažniji što možete biti, pokušajte uvijek dati sve od sebe i bit ćete moćna sila koja se kreće prema naprijed.

 

 

4. Karta mašte i novih mogućnosti

Ova karta dolazi u vaš život kako bi vas pozvala da vidite život novim očima, očima znatiželjnog djeteta koje je iznenađeno letom leptira ili plavim nebom. Obično prolazimo kroz život u žurbi, propuštamo predivne stvari koje se svakodnevno događaju i propuštamo poruke koje nam život šalje.

 

 

Kreativna sila Svemira želi vam najbolje i šalje vam poruke na svom suptilnom jeziku cijelo vrijeme. Vrijeme je da se malo smirite i kontemplirate jer će vam na pitanja koja ste postavili stići odgovori.

 

Pojavit će se nove i predivne prilike samo ako to dopustite. Vrijeme je da pažljivo promatrate znakove jer život vam nikada ne prestaje govoriti o onome što vam je potrebno i vodi vas kroz najbolji mogući put.

Stranice: 1 2