Ribe između RAZUMA i SRCA, Devica ŠOKIRANA vestima, Vaga u oblacima… Evo šta očekuje VAŠ znak u LJUBAVI 22. februara!

Ribe između RAZUMA i SRCA, Devica ŠOKIRANA vestima, Vaga u oblacima… Evo šta očekuje VAŠ znak u LJUBAVI 22. februara!

21. veljače 2018. 0 By Admin 1

RAK

Trenutna planetarna energija mogla bi da izazove sumnju kod vas, iako možda nećete biti sigurni šta ili ko je u pitanju. U tom smislu, morate obaviti jedan razgovor, jer ako nastavite da se pravite kao da je sve u najboljem redu i da neprestano optužujete sve oko sebe, ništa nećete postići. Na kraju, kada jednom budete imali činjenice možete doneti i odluku.

LAV

Rim nije izgrađen za jedan dan, te isto tako ni jedna veza ne može postići vrhunac na samom početku. Potrebno je truda i rada na njoj. Ukoliko ste se udaljili od partnera i bacili pogled na nekog drugog morate se zapitati zašto se to desilo. Odgovor leži u tome šta zaista osećate, a zatim morate popričati. Nemojte se plašiti!

DEVICA

Danas biste se mogli uzrujati, više nego obično, zbog nečeg u vašoj vezi. Misli vam lete svuda unaokolo i utiču da stvarate slike u glavi koje nemaju nikakve veze sa onim što se stvarno dešava. Ukoliko ne možete da istupite i sagledate sliku jasno i realno, onda ovakvo ponašanje može uništiti vašu vezu. Potrudite se ukoliko vam je stalo.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4