Horoskop za sledeći tjedan do 02. 03.: Najsretniji znakovi će biti RIBE, RAK I BIK

Horoskop za sledeći tjedan do 02. 03.: Najsretniji znakovi će biti RIBE, RAK I BIK

23. veljače 2018. 0 By Admin 1

 

Vaga

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realist nego idealist. Odolite iskušenju nadmudrivanja. Budite tolerantni i duhoviti koliko god možete. Ako vas partner isprovocira, ne uzimajte to previše k srcu. To je prolazno.

 

 

KARIJERA: Neki vaši suradnici će vam otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi jednako tako pokazati to da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u šetnju i dobro se naspavajte.

 

 

Škorpion

LJUBAV: Izdržite u miru prvi dio tjedna. Druga polovina tjedna donosi malo povoljnije ljubavne utjecaje kad ćete opet lakše naći zajednički jezik s voljenom osobom. Ipak, pazite da katkada ne reagirate preburno. Uz malo samokontrole, sve će biti dobro.

 

 

KARIJERA: Suradnja s uglednim ili stručnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti kotač koji je važan u cijeloj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ponekad je bolje šutjeti.

 

 

Strijelac

LJUBAV: Mnogi će ovih dana otkriti koji je zapravo njihov ideal u ljubavi i krenut će u potragu prema tom kriteriju. Ponekad će biti blizu toga, a ponekad daleko. U svakom slučaju, neće stati dok ne nađu nešto što je najsličnije zamišljenom.

 

 

KARIJERA: Držite se onog što ste zamislili i provedite to u djelo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i donijet će rezultate. Bit ćete spremni i na određene promjene kako bi postigli bolje poslovne rezultate. Izborit ćete se za njih bez odgode.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerojatno ćete spojiti zabavu i putovanje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4