Horoskop za sledeći tjedan do 02. 03.: Najsretniji znakovi će biti RIBE, RAK I BIK

Horoskop za sledeći tjedan do 02. 03.: Najsretniji znakovi će biti RIBE, RAK I BIK

23. veljače 2018. 0 By Admin 1

Jarac

LJUBAV: Moguće je da ste očekivali nešto bolje u usporedbi s onim što vam se događa, no ako uzmete sve to kao dobru priliku za sazrijevanje i razvoj, opet ćete biti na dobitku. O vašem pristupu ovisit će i kako ćete se osjećati u nekom osobnom odnosu.

 

 

KARIJERA: Bit ćete borbeni i puni energije. Nekima ćete postati uzor. To je posljedica toga što vi sada točno znate što hoćete pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i s drugima.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: U timskom radu treba sudjelovati barem dvoje.

 

 

Vodenjak

LJUBAV: Vjerojatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osjećate, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se trebate suočiti na vješt način. Još uvijek imate dovoljno energije i kredita od prije da sve dovedete u red. Uspjet ćete.

 

 

KARIJERA: Zaigranost i vještina ophođenja s drugima bit će vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mjestu. Ovisno o vrsti posla, ili će vas tražiti ili prokazivati kao neozbiljnog. Uglavnom, držite se svoje profesije i onog što ona traži.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će ipak nesvjesno živjeti svoje snove.

 

 

Ribe

LJUBAV: Prva polovina tjedna donijet će mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. U drugom dijelu tjedna ljubav će postati strastvenija. Bit će lijepih susreta, ali i nestrpljenja. Ne zamarajte se s previše pitanja.

 

 

KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obje strane žele dominirati, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gdje vam je mjesto i tako se ponašajte.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu. Ona smiruje.

 

 

ehoroskop

Stranice: 1 2 3 4