USKORO STIŽE MAGIJA PUNOG MJESECA: Odaberi sliku koja te PRIVLAČI i primi VAŽNU PORUKU

USKORO STIŽE MAGIJA PUNOG MJESECA: Odaberi sliku koja te PRIVLAČI i primi VAŽNU PORUKU

23. veljače 2018. 0 By Admin 1

Mjesec, čaroban i tajanstven, također može definirati aspekte vašeg života i vaše osobnosti.

Odaberite svoj omiljeni mjesec, a zatim otkrijte detaljan opis vaše osobnosti, vaših sposobnosti i poruku za svoj život.

 

 

1. Sposobni i orijentirani na postignuća

Vi se karakterizirate kao energična, optimistična osoba s puno samopouzdanja. Osjećate da morate stalno raditi kako bi pronašli sigurnost i želite stvoriti bazu materijalnog blagostanja jer smatrate da je sigurnost rezultat rada i stabilnog doma, piše Conscious reminder.

Vaš glavni izazov je da budete tolerantniji prema sebi, jer možete postati neumoljiv i strog sudac.

Obratite pozornost na to kako se prema sebi odnosite kada pogriješite (riječi koje koristite, ono što radite), poštujte sebe, prihvatite svoje pogreške i radite s ljubavlju i odlučnošću da ih riješite. Puno je bolje postati netko tko će ostvariti svoje snove nego biti vlastiti krvnik.

 

 

2. Kreativni i perceptivni

Vi karakterizirate sebe kao praktičnu, ljubaznu, emocionalnu osobu koja uživa u najboljim stvarima u životu. Vrlo ste povezani sa senzualnošću materijalnog svijeta i želite izgraditi oko sebe estetsko i emocionalno okruženje.

 

Imate tendenciju da pretjerujete: ostajete budni do ranih jutarnjih sati gledajući filmove ili slušate glazbu, jedete više nego što je potrebno i jedete lošu hranu, a to sve reducira razinu vaše energije. Malo umjerenosti u intenzitetu življenja i malo više organizacije vašeg vremena i energije pomoći će vam da pojačate vedrinu vašeg života, vašeg rada i svega što stvorite.

 

 

3. Energični i temperamentni

Vi karakterizirate sebe kao osobu koja želi imati samopouzdanje, snagu karaktera i koja će biti važna u svijetu. Vi uvijek nastojite održavati dobre uvjete kako bi se osigurala vaša dobrobit i dobrobit vaših voljenih osoba. Smatrate prijateljstvo paktom uzajamne zaštite, što vas čini odanima i jako se bojite da ne budete izdani – i to je mjesto gdje leži vaš veliki izazov: povjerenje. Stalno ste nepovjerljivi, a to zna biti strašno iscrpljujuće.

 

Odabirete svoje društvo vrlo dobro, stoga dajte svoje povjerenje drugima bez straha, s povjerenjem, ljubaznošću i bez rezerve jer sve što dajete uvijek će vam se vratiti. Na taj će način vaš život će biti puno mirniji, ispunjeniji, sretniji i zadovoljniji.

 

 

4. Osjetljivi i suosjećajni

Imate veliku želju za dobrim djelima i želite biti nagrađeni za njih, zato ste postali vrlo topla osoba koja se uglavnom usredotočuje na zadovoljavanje tuđih potreba. Ponekad se ne odmarate dovoljno ili ne odvajate dovoljno vremena za ispunjenje vlastitih želja i potreba.

 

Mnogo puta ste izgradili svoj imidž kroz druge, što je moglo stvoriti neku vrstu ovisnosti i to je upravo mjesto gdje leži vaš veliki izazov: prepoznati svoju važnost, svoje talente i svoju vrijednost. Vi ste osoba obdarena divnim talentima i osjećajima – istražite ih, upotrijebite ih i napravite s njima prekrasne stvari u svom životu. Pomaganje drugima je u vašoj prirodi, ali ponekad samo trebate misliti na sebe i pomoći sebi da postanete ispunjeni, zadovoljni i sretni.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2