Evo šta ANĐELI poručuju OVNU, LAVU i STRIJELCU za 2018. godinu!

Evo šta ANĐELI poručuju OVNU, LAVU i STRIJELCU za 2018. godinu!

26. veljače 2018. 0 By Admin 1

Anđeli nam daju smernice i predviđaju sudbinu za 2018. godinu, a evo kakve poruke imaju za vatrene znake Zodijaka!

 

OVAN

U periodu do početka proleća se nalazite još uvek u ciklusu broja 2, a onda ulazite u ciklus narednog broja 3. Do kraja prvog kvartala godine fokus će i dalje biti na polju materijalnog stIcanja i finansija uošteno. Ovo je vreme kad treba da uložite svu energiju na rešavanje finansijskih teškoća svih vrsta. I uspeh je tu, nadohvat ruke. Ipak, kako je energija dvojke pasivna, ženska energija, biće prisutna i sklonost pesimizmu. To nikako! Ako želite finansijsko izobilje, morate razmišljati o izobilju.

 

 

Ostatak godine će biti pod uticajem energije broja 3. Nakon jednog pomalo mučnog i teškog perioda, od proleća ulazite u novu, radosniju fazu. Mentalna aktivnost će biti vrlo izražena, pa je iskoristite do maksimuma. Upamtite – čovek uči dok je živ. Jasnije ćete videti mnoge stvari, posebno, kada je reč o odnosu sa bliskim ljudima. Nastupa dobar period za kupovinu kompjutera i kućne tehnike, kao i prevoznih sredstava.

 

 

POSAO: Tranzitni Saturn u Jarcu će se naći u vašem 10. polju, polju karijere, profesije i posla. Uopšteno, u periodu od narednih 3 godine, pružaju se odlični uslovi da izgradite čvrste i stabilne poslove i poslovne relacije, ali ove godine se savetuje oprez.

 

U slučaju da ste već određeno vreme žrtva mobinga od strane jedne ili više osoba iz poslovnog okruženja, od proleća se konačno otvara put da rasksrstite sa svojom agonijom, i nikako se ne ustručavajte, koristite sva raspoloživa sredstva.

Ako ste nezaposleni, posla će biti, od vas će se tražiti mnogo dokazivanja, a pritom će većina vas morati da se zadovolji poslovima koji su na određeno… Ali, nikako se ne brinite, samo uložite što više truda, pokažite sve što znate, i imajte stalno na umu kako je ova godina priprema za ono pravo, a koje dolazi od 2019.

 

 

FINANSIJE: Financijska situacija za ćas će tokom 2018. godine, biti prilično dobra. Period od prva dva meseca daje odlične prilike za zaradu. Kod mnogih dolazi do poboljšanja finansijskog stanja. U 3. mesecu izbegavajte sva veća ulaganja, kako ne biste bili izmanipulisani.

 

 

LJUBAV: Ako ste u dužoj, baš stabilnoj i ozbiljnoj vezi, odnos sa partnerom biće skladan i harmoničan. U periodu od 9. meseca do kraja 2018. godine, mnoge od vas koji ste u stabilnim vezama očekuju prosidbe, zajednički život, ulazak u brak, a neke i ostvarenje potomstva.

 

 

ZDRAVLJE: Moguće su češce upale i prehlade, koje dolaze naglo, ali bez aktivacije većih problema. Obratite veću pažnju, ukoliko imate hroničnih problema sa kičmom, kao i sa varirajućim pritiskom.

 

 

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Rođeni ste da živite svoje ideje i vizije. U ovom periodu nema porebe mnogo prilagođavati se.

 

Zaslužuješ pomoć sa neba

Govorite onako kako mislite, živite svoje snove. Budite najsavršenija verzija sebe. A, savršenstvo je tako jednostavno doseći, jer ono živi u našim srcima. To savršenstvo smo mi sami.

 

 

ANĐEOSKA PORUKA: Anđeo Fiona – “Pošto si se obratio anđelima za pomoć, sada budi otvoren primiti Božanske savete i podršku. Ti zaslužuješ tu pomoć sa neba. ”

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3