Evo šta ANĐELI poručuju OVNU, LAVU i STRIJELCU za 2018. godinu!

Evo šta ANĐELI poručuju OVNU, LAVU i STRIJELCU za 2018. godinu!

26. veljače 2018. 0 By Admin 1

LAV

U periodu do početka proleća nalazićete se pod naglašenim vibracijama broja 6, za čije vreme otpočinje Saturnovo skoro trogodišnje putešestvije kroz vaše 6. polje. Vaše osnovne osobine, kao što su odgovornost, preciznost, i težnja ka perfekciji u svemu, sada potpuno dolaze do izražaja. To je s jedne strane izuzetno dobro. Zapravo, sa svake strane je dobro. I ne samo da je dobro nego je sjajno. Ali, pod uslovom da ne padnete u iskušenje da se opterećujete svim i svačim, da se preispitujete da li je moglo drugačije i bolje.

 

 

POSAO: Ove godine će vaša poslovna situacija biti izuzetno pozitivna. Pružaju se odlične mogućnosti za igradnju čvrstih i stabilnih poslova. Biće potrebno mnogo truda, posvećenosti i spremnosti na promene, ali neće vam padati teško, obzirom da ćete dopustiti srcu da vas vodi, i biti uvjereni u pozitivan ishod. Savet koji se odnosi na sve glasi – obzirom da se Jupiter nalazi u 4. polju, ako ste u mogućnosti, i ako želite da birate, onda radije birajte raditi posao koji će se nalaziti u vašem osobnom vlasništvu, posao od kuće, ili porodični posao.

FINANSIJE: Izuzimajući prva dva meseca ove godine, kada su moguće određene, veće tenzije, u vidu gubitaka, naglih troškova, i sl. 2018. godina vam donosi odlične finansijske uslove. Od 3. meseca dolazi do znatnog poboljšanja.

 

 

LJUBAV: Većina veza upada u ozbiljniju krizu. Period od prvog kvartala godine, bit će koliko-toliko podnošljiv, ali tokm ostatka godine, udaljavanje postaje sve veće. Posebno, ako ste već duže vreme u vezi, gde na bilo koji način niste zadovoljni, još više ćete se preispitivati i dvojiti, ali bez želje da bilo šta promenite.

 

 

ZDRAVLJE: Prisustvo Saturna u vašem 6. polju, kao i još uvijek naglašen uticaj energije broja 6, nedvosmisleno govori da je potreban snažan fokus na polje zdravlja. Prvo na čemu trebate poraditi jeste imunitet. Bilo bi idealno, kada biste odmah krenuli sa uzimanjem prirodnih preparata u cilju jačanja imuniteta, kao i uradili kompletan detoks svog organizma.

 

 

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Suviše ste skloni gledati na sve što vam se događa u životu kao na dužnost i obavezu. Promenite ugao gledanja, uživajte u svakoj životnoj aktivnosti. Jedna od najgorih stvari koja može zadesiti svakog čovjeka je žal za propuštenom prilikom. Greške i naizgled padovi se događaju svakome ko aktivno živi život. Ali, ako izaberete put da aktivno živite život, i prihvatite svaku promenu i izazov, onda znajte da ste vi, po svim kozmičkim zakonitostima, rođeni pobednik. Život vas voli, prepustite mu se.

 

 

ANĐEOSKA PORUKA: Anđeo Rošel – Kada slediš glas svog srca, dobijaš blagostanje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3