Evo šta ANĐELI poručuju OVNU, LAVU i STRIJELCU za 2018. godinu!

Evo šta ANĐELI poručuju OVNU, LAVU i STRIJELCU za 2018. godinu!

26. veljače 2018. 0 By Admin 1

STRELAC

Pred vama je godina pod naglašenim uticajem energija brojeva 1 i 2. Ono što je još karakteristično jeste da Saturn napušta vaš znak, a da od 11. meseca Jupiter ulazi u isti. Dolazi do do razrešenja svih potencijalnih izazovnih situacija i problema koji su inicirane u periodu kada je Saturn boravio u znaku Škorpije, a zatim u znaku Strelca, dakle od 2012. godine, pa sve do samog završetka 2017.godine.

 

Autentične želje i sreća

Poželećete definisati jedan novi životni put, koji je daleko više u skladu sa vašim autentičnim željama. Nećete mariti za stav drugih, ni izbliza kao do sad.

 

 

POSAO: Ovo je godina, kada vas očekuje intenzivan rad na realizaciji svega otpočetog u predhodne 2 godine. Samo polako i strpljivo i uspeh nikako neće izostati.

 

 

FINANSIJE: Obzirom da se nalazite pod snažnim uticajem energije broja 2, kao i na to da će se Jupiter kretati kroz Škorpiju, a onda u zadnja 2 meseca kroz znak Strelca, vaš intenzivni akcent će biti na polju novca. Vaša zarada, vezano uz sve ono što ste do sada radili, biće sve bolja, a pružaju vam se idealne prilike da rešite sva finansijska pitanja koja vam već duže vreme, vise nad glavom.

 

 

LJUBAV: Kod mnogih od vas, situacija u vezama biće izuzetno harmonična i stabilna. Period od proleća pa sve do kraja godine, snažno otvara polje braka. Mnogi će se bilo planski, bilo u određenoj meri iznenađujuće odlučiti na zajednički život, kao i na ostvarenje potomstva.

 

 

ZDRAVLJE: Zdravstveni aspekt odlično postavljen za vas. Aktualni problemi se rešavaju. A, ako imate većih problema sigurno je da ćete se usmeriti na novi vid lečenja, čime se otvaraju vrata značajnoj stabilizaciji vašeg zdravlja. Snažan upliv energije broja 2, kao i Saturn u 2. kući ukazuju da biste trebalo obratiti veću pažnju na energiju disajnih puteva, čuvati se upala, a moguća je i blaga aktivacija hroničnih problema sa štitnom žlezdom.

 

 

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Vaš pozitivni stav je nepresušiv. Dopustite mu da maksimalno ispliva, da raste i razvija se.

 

 

ANĐEOSKA PORUKA: Anđeo Mistika – “Samo tako nastavi i ne uzimaj “ne” za odgovor. Očekuj čudesna rešenja.”

 

 

Izvor: Aura

Stranice: 1 2 3