Evo šta ANĐELI poručuju BIKU, DEVICI i JARCU za 2018. godinu!

Evo šta ANĐELI poručuju BIKU, DEVICI i JARCU za 2018. godinu!

27. veljače 2018. 0 By Admin 1

DEVICA

U periodu do početka proleća ćete se nalaziti pod uticajem broja 7.

 

Stabilan poslovni period

Akcent će svakako biti na odnosu sa drugim ljudima. Iako ste po prirodi neko kome su odnosi sa drugima na vrlo značajnom mestu i manje-više se na tom području jako dobro snalazite, navedeni period donosi određena preispitivanja. Drugi ljudi su naše ogledalo. Upamtite ovo – ono što nam u značajnoj meri ne odgovara, a tiče se ponašanja drugih, to bi vrlo lako mogle biti osobine koje upravo mi posedujemo, a želeli bismo da ih iskorenimo.

 

 

POSAO: Ulazite u jedan izuzetno stabilan poslovni period. Mnogo toga što vam se do sada činilo nemogućim, postajete svesni da je moguće. U zimskom periodu, očekuje vas mnogo pokreta, akcije i komunikacije sa ljudima. U prolećnom periodu odlični su uslovi za sve što se tiče poslovnih partnerstava, kao i poboljšanja zarade kroz posao. Tako, ukoliko smatrate da zaslužujete bolju zaradu, a aktualni posao vam ne nudi takve mogućnosti, samo hrabro u nove poslovne poduhvate. Jesenji period, zapravo sve do kraja 2018.godine, donosi mnoštvo planova, koji se u ovom periodu počinju jedan po jedan realizirati. Podrška od drugih biti će izuzetno snažna. Samo polako i s verom u svoj uspeh.

 

 

FINANSIJE: Ovo je godina kada raščišćavate sa svim zaostalim novčanim obvezama i problemima, koji se vuku već duže vreme unazad. Poteškoća ce imati oni koji vode sudske procese ili očekuju završetak sudske rasprave, mada će uz otežanja i vremenska prolongiranja ishod biti pozitivan. U 4, 8. i 10. mesecu nikako ne pozajmljujte novac, jer ga nikada više nećete videti. U periodima od 4. meseca, kao i od početka 8. do kraja 11. meseca čuvajte se krađa, i dobro vodite računa da ne izgubite novac, odnosno, bankovne kartice.

 

 

LJUBAV: Mnogi od vas već duže vreme kupe u sebi nezadovoljstva, vezana za vezu u kojoj ste. To što spolja tako ne deluje, i što smatrate da nije ništa tako strašno, zapravo predstavlja vaš beg od istine. Zapitajte se, kada ste se zadnji put osetili istinski ispunjenima. Period od prva 4 meseca biće donekle stabilan. Vaš fokus će biti na drugim područjima života, tako da u trenucima provedenim sa partnerom neće do izražaja doći bilo kakve frustracije. Ako ste u vezi koja je na daljinu, prepreke postaju sve veće. Ne krivite za to daljinu, već osnovni problem leži u nedovoljno ozbiljnom doživljavanju odnosa. Nije dovoljno biti u vezi, za svaku kvalitetnu vezu, potrebno je voleti i bezuslovno se dati.

 

 

ZDRAVLJE: Zbog većih mentalnih tenzija koje su bile prisutne u prošlom periodu, vaš organizam će burno reagovati. Tako su moguće određene smetnje na psihosomatskoj razini. Slabe tačke će biti: sinusi, želudac, srce i organi urogenitalnog trakta.

 

 

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Živeti jednim smislenim i kvalitetnim žviotom podrazumeva da se prošlost ostavi tamo gde joj je i mesto – u prošlosti.

 

 

ANĐEOSKA PORUKA: Anđeo Rej – “Joga i vežbanje su sada neophodni da bi se osećao dobro, osećao mir u duši i napredovao na svom duhovnom putu. ”

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3