DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 1. mart: Bik i Blizanci UŽIVAJU, jedan znak čeka RAZOČARENJE, a JEDAN će sresti SRODNU DUŠU

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 1. mart: Bik i Blizanci UŽIVAJU, jedan znak čeka RAZOČARENJE, a JEDAN će sresti SRODNU DUŠU

28. veljače 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Današnja astralna energija donosi šansu da uradite sa svojim partnerom nešto neobično. U stvari, ukoliko dugo niste otišli na odmor onda je ovo sjajna prilika da napravite malu, romantičnu pauzu od svakodnevnice. Pripremite se za avanturu, šarmantnu i romantičnu i pamtićete je ceo život.

VODOLIJA

Zvezde će vam danas pripremiti sjajnu igru nežne i osetljive atmosfere. Ukoliko ste imali malih poteškoća u vezi do sada, onda iskorisite ovaj divan planetarni uticaj i uradite nešto lepo, romantično i nežno. Kupite poklon partneru ili pošaljite ljubavnu poruku ili rezervišite restoran. To će svakako pomoći da prevaziđete sitne nesporazume i ponovo se osećate lepo zajedno.

RIBE

Danas ćete pod sjajnim uticajem zvezda biti u stanju da podelite svoja osećanja i pokažete ih sa posebnom pažnjom i ljubavlju. Nećete morati praviti budalu od sebe niti izigravati klovna. Ići će vam od ruke svaki pokušaj da pokažete šta osećate. Osoba koja ima sreće da je nasuport vas biće veoma ganuta i vrlo verovatno da će izgubiti kontrolu. Vi ćete biti onaj koji vodi danas!

Stranice: 1 2 3 4