Evo šta ANĐELI poručuju VODOLIJAMA, BLIZANCIMA i VAGAMA za 2018. godinu!

Evo šta ANĐELI poručuju VODOLIJAMA, BLIZANCIMA i VAGAMA za 2018. godinu!

1. ožujka 2018. 0 By Admin 1

ZDRAVLJE: Naglašena energija broja 5 i tranzit Jupitera u 6. kući delovaće povoljno na energetsko stanje vašeg organizma. Bićete zaštićeni od svih težih i izazovnijih zdravstvenih problema.

 

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Vreme iskušenja je iza vas. Zahvalite na svemu što imate u životu, kao i na svim izazovnim događajima i situacijama. Čak i na onim najgorim događajima i situacijama… Sve vas je to učinilo još boljima. Došlo je vreme da stavite fokus na sve ono što volite, što vam pričinjava ugođaj. Živite ono što volite. Volite život, uvek imajući na umu da život bezuslovno voli vas.

 

ANĐEOSKA PORUKA: Arhanđel Gabriel – ” Svrha tvog života je veoma važna i odnosi se na komunikaciju i umetnost. Molim te, ne dozvoli nesigurnosti da te vuče unazad. Ja ću ti pomoći. ”

 

 

 

VAGA

Do proleća ćete se nalaziti pod naglašenim uticajem energije broja 8. Ovaj period će vam doneti okončanje brojnih problema i suočavanja sa kojima ste se susreli u periodu od prošle godine. Sada je vreme da završite sa svim onim što vam je pričinjavalo neugodnosti ili vas činilo nesrećnim.

 

Zavolite sebe

Pustite sve negativno od sebe. Da biste sve to sproveli u delo, neophodno je da se okrenete sebi. Da zavolite sebe!

 

POSAO: Ovo je period, kada ćete intenzivno biti fokusirani na polje posla. Očekuje vas mnogo uložene energije i truda, ali koji će stvoriti put za dalje još vece uspehe. U zimskom periodu, ulagaćete veliki trud u sve što radite, i to ćete činiti sa uživanjem. Period od leta kod mnogih donosi raskrštavanje sa svim poslovima i poslovnim partnerima koji vam već duže vreme ne odgovaraju. Kod nekih od vas, posebno ako imate svoj posao, moguće je da će doći do blage stagnacije, ali ista je samo prolaznog karaktera.

 

FINANSIJE: I financijska situacija biće prilično stabilna. Zapravo vodi ka vidnoj ekspazniji, samo se savetuje veliki oprez u 1. i 10. mesecu, a tiče se toga da ne činite nikakva izvanredna ulaganja, koja bi vas mogla dovesti do značajnijih gubitaka, kao i da nikako ne pozajmljujete novac, jer posle gotovo nemoguće da ćete ga ikad videti.

 

LJUBAV: Osećaj praznine postaje sve veći i možda to još uvijek ne vidite, ali osamite se i porazgovarajte sa svojom dušom, u njoj se nalaze odgovori na mnoga pitanja koja vas muče. Period proleća i leta biće izuzetno tenzičan. Mnoge veze će naglo upasti u ozbiljnije krize, a neke i pući. Mnogima od vas će se u 2. polovini godine pružiti mogućnost za paralelnu vezu, pri čemu nikako ne smijete upasti u zamku preispitivanja i krivice. U prvom redu doživite je kao priliku da postavite stvari na svoje mesto, što se tiče ljubavnog života. Prepustite se emocijama do kraja, ali na drugoj strani budite snažni i rešite situaciju u potpunosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3