Evo šta ANĐELI poručuju VODOLIJAMA, BLIZANCIMA i VAGAMA za 2018. godinu!

Evo šta ANĐELI poručuju VODOLIJAMA, BLIZANCIMA i VAGAMA za 2018. godinu!

1. ožujka 2018. 0 By Admin 1

ZRAVLJE: Zdravlje će biti prilično stabilno. Ipak, zbog naglašenog uticaja energije broja 9, možete drastično zanemariti svoje zdrave navike…vrlo lako može doći do prekomernog uzimanja hrane, kao i zanemarivanja fizičke aktivnosti, što bi na kraju moglo proizvesti probleme sa endokrinim sistemom, pretilošcu i bolovima u donjem delu kičme.

 

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Sloboda je put kojim ste već krenuli, i nastavite još jačim intenzitetom.

 

ANĐEOSKA PORUKA: Anđeo Indira – ” Ti si prosvetitelj. Potreban si Bogu da svojom ljubavlju i svjetlošcu kao anđeo obasjavaš planetu i njene stanovnike. ”

 

 

 

VODOLIJA

U predstojećoj godini, nalazićete se pod naglašenim vibracijama energija brojeva 3 i 4. Od proleća će dominantniji uticaj imati 4. Za vas dolazi godina velikih transformacija, koje će se odraziti i na vaš životni put. Posebno u prvoj polovini godine, vrlo lako se može dogoditi da prolazite kroz razne, ne baš tako ugodne psihološke faze. Neophodno je da shvatite to da ste vi bezgranični potencijal, i da svi odgovori za vaš dalji razvoj, leže u vama samima.

Zaboravite na toksične odnose

Vi ste ti koji svojim mislima kreirate svoju budućnost. Zatp, dobro vodite računa o svojim mislima. Upravo je strah samo loša misao. I uvek kada vas obuzme nekakva panika, strah, strepnja, apatija, anksioznost i sl. kažite sebi – To je samo misao, a misao se može promeniti. Neka vam misli budu najbolji prijatelji. Uvek birajte pozitivne misli, misli podrške.

 

POSAO: Poslovna situacija je skroz stabilna. Ulagaćete mnogo truda, samo se po pitanju svih većih poduhvata savetuje više promišljenosti. U zimskom periodu, sva vrata će vam biti otvorena. Ako ste nezaposleni, očekujte jako dobar posao.

 

FINANSIJE: Nakon izazovnih perioda, koji su kod većine vas bili aktualni u prethodnih godinu, godinu ipo dana, dolazi do stabilizacije. Period do proleća biće statičan po pitanju finansija, imaćete utisak, da sve kao i do sada visi u vazduhu. U 4. mesecu se nikako ne preporučuje da uzimate bilo kakav kredit, niti da pozajmljujete novac. Već od narednog, 5. meseca, sve polako dolazi na svoje.

 

LJUBAV: Na scenu isplivavaju određene razlike u karakterima i dovodiće do konflikata. Ali, iskoristite ovu priliku da jednom za svagda razrešite što vam to jedno kod drugog ne odgovara. Ipak, treba da znate da svog partnera ne možete menjati i da je neke njegove osobine nužno da prihvatite. To je tako jednostavno, samo se usresredite na sebe. Pođite sa stavom, nije mi potreban partner da se ja osećam pozitivno.

 

ZDRAVLJE: Tranzit Saturna kroz 12. kuću, zatim kvadratni odnos Jupitera i Vašeg Sunca, kao i tranzit Ketu-a od 11. ka 12. kući, ozbiljni su signifikatori da se više usmerite na svoje kako psihičko, tako i fizičko zdravlje. Konstelacija dominantne energije broja 4 i Saturna u 12. kući, kod mnogih će prouzrokovati želju za smanjenjem telesne težine, gde biste vrlo lako mogli otići u drugu krajnost. Sjajno je to što želite učiniti promenu u vezi sa svojim izgledom, ali poanta nije u iscrpljivanju. Svako iscrpljivanje vodi u kažnjavanje. Stoga, vodite računa o tome šta činite.

 

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Sve velike životne promene se događaju neplanski. Naša duša ih je iskreirala, i one su prava stvar za nas. Ne plašite se promena, one su te koje će jednog dana prouzrokovati da svedočite životu kakav želite.

 

ANĐEOSKA PORUKA: Arhandel Gabriel – “Svrha tvog života je veoma važna i odnosi se na komunikaciju i umetnost. Molim te, ne dozvoli da te nesigurnost vuče unazad. Ja ću ti pomoći. ”

 

 

Izvor: Aura

Stranice: 1 2 3