Evo šta ANĐELI poručuju ŠKORPIJI, RIBI i RAKU za 2018. godinu!

Evo šta ANĐELI poručuju ŠKORPIJI, RIBI i RAKU za 2018. godinu!

2. ožujka 2018. 0 By Admin 1

ZDRAVLJE: Moguće su češce upale i prehlade, koje dolaze naglo, ali bez aktivacije većih problema. Obratite veću pažnju, ukoliko imate hroničnih problema sa kičmom, kao i sa varirajućim pritiskom.

 

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Rođeni ste da živite svoje ideje i vizije. U ovom periodu nema potrebe mnogo prilagođavati se. Govorite onako kako mislite, živite svoje snove. Budite najsavršenija verzija sebe. A, savršenstvo je tako jednostavno doseći, jer ono živi u našim srcima. To savršenstvo smo mi sami.

 

ANĐEOSKA PORUKA: Anđeo Fiona – “Pošto si se obratio anđelima za pomoć, sada budi otvoren primiti Božanske savete i podršku. Ti zaslužuješ tu pomoć sa neba. ”

 

 

 

RAK

U periodu do proleća nalazićete se pod vibracijom broja 5. Ovo je vreme, kada ćete rešavati sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno, a stoji vam na putu do potpunog ispunjenja. Sreća i radost su tu u vama, ili nadomak vas. Možda ste ih već ostvarili, a da niste ni svesni toga.

 

Uradite sve što će doprineti vašem unutrašnjem ispunjenju

Ako se osećate loše zbog nečega, povucite se u svoj svet i zapitajte se – Šta vam je potrebno da biste osetili sreću, radost i mir? Ne drugima, nego vama. Čime ste sve zadovoljni u životu? Zatim, što biste sve promenili u svom ponašanju, u svom životu? Koje biste svoje potencijale razvili? Koje biste svoje želje ispunili? Kada odgovorite na sva ova pitanja i fokusirate se na njihovu realizaciju, onda više neće biti mesta razmišljanju o lošim stvarima, kritikama i mržnju. Uradite sve što će doprineti vašem unutrašnjem ispunjenju. Pronađite radost u sebi.

 

POSAO: Poslovna situacija će za vas u ovoj godini biti, malo je reći, odlična. Nakon zimskog perioda, kada je potrebno raskrstiti sa svim repovima koji se vuku iz prošlosti, dolazi jedno novo poglavlje vezano uz vaš profesionalni put. U zimskom periodu, raščistite sa svime što vam visi nad glavom, kao i sa svim poslovnim aktivnostima koje vam više nisu ugodne. Kod mnogih će se javiti želja za promjenom posla, ali ako do zime niste poduzeli značajniju akciju po tom pitanju, onda sačekajte do proleća. Takođe, dolazi do pucanja mnogih partnerstava.

U letnjem periodu, neki će se sa velikim uspehom vratiti starim poslovnim metodama, partnerstvima ili pak poslovima. Izuzetno dobri uslovi za poslove u inostranstvu, kao i sve što se tiče saradnje sa inostranstvom, a posebno za one koji su već imali takvih iskustava. Period od jeseni do kraja godine, ne donosi nekakva značajna događanja. Zapravo, donosi nove ideje, koje tek treba uhvatiti i na kojima tek ozbiljno treba poraditi. Kraj godine ćete dočekati sa pozitivnim saldom, i spremni na nove poduhvate koji vas očekuju u 2019.godini.

FINANSIJE: I vezano uz finansije, situacija će biti pozitivna. Daleko bolja, nego što je to bio slučaj u prethodnih 3-4 godine. Gledajući situaciju po mesecima, pojedinačno, već 1. i 2. mesec su obojeni vedrim tonovima. Tokom 1. i 2. meseca ćete imati uspeha u svemu što težite po pitanju novca, a 2. mjesec mnogima od vas donosi vrlo iznenadno priliv značajne svote novca. U 3. mesecu su mogući izvanredni troškovi, vezano uz pokućstvo, a neki bi se trebali čuvati novčanih kazni. Takođe, ukoliko nekome dugujete, ili sa nekim imate nerešeno imovinsko pitanje, u 3. mesecu bi vas ta osoba mogla izazvati da burno odreagujete, i time sebi stvorite problem. Period od 4. meseca nije povoljan za bilo kakva ulaganja.

 

U 5. mesecu će biti aktuelni planovi koji bi mogli poboljšati vaše finansijsko stanje, i uz više akcije i pokretljivosti biće sprovedeni u delo. Period od 6. do 8. meseca donosi vam periodične bespotrebne zabrinutosti zbog novca, ili zbog toga što se neko finansijsko pitanje ne može realizirati lako i brzo. U 9. mesecu se nikako ne savetuje da pozajmljujete novac drugima, kao ni bilo kakva zajednička ulaganja, jer biste mogli biti na šteti. U 8. mesecu dolazi do konačnog rešenja velike stvari po pitanju novca, i vaša finansijska situacija se suštinski menja na bolje. U 11. mesecu se čuvajte sitnih gubitaka i obmana, dok u 12. mesecu mnoge od vas očekuje pozitivna odluka vezano uz odobrene određene svote novca, a može se ticati i uspeha u prodaji, licitacijama i sl.

 

LJUBAV: U mnogim vezama došlo je već do velikog zasićenja, a što će se u ovoj godini samo sve više intenzivirati. Period od samog početka godine do oko 4. meseca, donosi izuzetno naglašene aspekte za pucanje veza. Ukoliko se vaša veza u tom periodu bude održala, a pritom niste zadovoljni njenim tokom, morate znati, kako je potrebno mnogo truda da bi se ista održala. Ipak, uvek imajte na umu da to što veza postoji, nikako ne znači da ste emotivno ispunjeni. Savet je da se ne držite izlizanih odnosa, jer se plašite da nećete naći novu ljubav. Najpre, poradite na onoj najjačoj vezi u životu svih nas, a to je veza koju imamo sa sobom samima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4