Evo šta ANĐELI poručuju ŠKORPIJI, RIBI i RAKU za 2018. godinu!

Evo šta ANĐELI poručuju ŠKORPIJI, RIBI i RAKU za 2018. godinu!

2. ožujka 2018. 0 By Admin 1

ZDRAVLJE: Zbog naglašenog upliva energije broja 6 bićete intenzivno podložni prehladama i upalama, kao i aktivaciji hroničnih tegoba u nižem obimu. Ipak, bolje je sprečiti, nego lečiti. Delujte preventivno, i savet je da se odmah usmerite na jačanje svog imunog sistema uzimajući čajeve, biljne tinkture, kao i vitamine.

 

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Uvek kada osetite da ste opterećeni, znajte da ste preterali sa ozbiljnošću i bespotrebnom brigom. Bog nas na Zemlju nije poslao da bismo se patili, da bismo se žrtvovali u korist svoje iscrpljenosti, da bismo radili kako nam drugi kažu i u trenucima kada učinimo po svome krivili sebe… Ne, Bog nas je na Zemlju poslao da razvijamo svoju ličnost i autentičnost, kroz konstantni rad na sebi, ali i uživanje u svakom trenutku svog života. Živite život po svojim načelima, budite ono što jeste, najsavršenija verzija sebe.

 

ANĐEOSKE PORUKE: Anđeo Akaša – “Ti si duhovni učitelj. Ti imaš sposobnost savetovati druge i pomoći im da probude svoju duhovnu obdarenost i postanu svesni Božanske misije svog života. ”

 

 

 

RIBE

U predstojećoj godini, nalazićete se pod vibracijama brojeva 4, pa zatim 5. Period do proleća je period kada jednom i za sva vremena, treba da raščistiti sa svojom prošlošću. Sa svim što vam je u prošlosti, i još uvek vam pričinjava neugodnosti. Što duže budete gurali stvari pod tepih, to će vam biti sve gore.

 

U ovom trenutku kreirate budućnost

Upamtite, sadašnji trenutak je taj u kome kreiramo našu budućnost. Ono u što verujemo to će nam se i dogoditi. Zato birajte uživati u svakom sadašnjem trenutku.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4