Evo šta ANĐELI poručuju ŠKORPIJI, RIBI i RAKU za 2018. godinu!

Evo šta ANĐELI poručuju ŠKORPIJI, RIBI i RAKU za 2018. godinu!

2. ožujka 2018. 0 By Admin 1

POSAO: Poslovna situacija biće prilično dinamična, a za neke i turbulentna. Mnoge od vas očekuju novi počeci. U zimskom periodu, bićete mnogo usmereni na odnose i komunikaciju sa drugim ljudima. Odlični su uslovi za sve vrste pregovora, dogovora, ugovora, trgovine, kupoprodaje nekretnina, kao i za delovanje na polju javnosti. Pored toga, i ako vodite nekakav sudski proces, imaćete mnogo uspeha…

 

FINANSIJE: Ova godina vam donosi značajna poboljšanja i na polju financija. Period od 1. meseca je tenzično prikazan. Sve stoji u mestu, sve se odgađa, ali to nije nikakav razlog za dramatiziranje. Već početkom 2. meseca dolazi do stabilizacije. U periodu od 2. do početka 4. meseca, mnogima od vas se otvaraju odlične mogućnosti za zaradu, poboljšanje prihoda i sl. Najbolji periodi su: 7. i 10. mesec.

 

LJUBAV: U mnogim vezama, odnos će biti značajno poljuljan. Osećaj teskobe, potrebna vam je sloboda, ali zapitajte se kako možete očekivati slobodu, ako ste u odnosu u kome sve manje pronalazite ispunjenje i radost. Ono što i vas i drugu stranu, intenzivno može mučiti, jeste naglašena ljubomora.

 

ZDRAVLJE: Trigon Sunca i Jupitera, kao i harmoničan odnos Saturna sa Suncem, te ulazak pod energiju broja 5, delovaće prilično pozitivno na vaše energetsko stanje. Ako imate kakav veći problem, uz promenu terapije, kao i veću usmerenost na detoks programe, doneće vidnu stabilizaciju vezano uz problem koji imate. Ukoliko ste u načelu zdravi, samo se trudite raditi na poboljšanju imunog sistema, i sve će biti u najboljem redu.

 

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Probudite svoju kreativnost, pravo je vreme. To će vam doneti mnogo više životnog ispunjenja i radosti. Možda smatrate kako je kasno. Ali, to je samo izgovor. To je samo beg od izlaska iz zone komfora. Iskoračite iz svoje zone komfora i probudite svoju kreativnost. Ništa vas ne sprečava u tome, izuzev vaš um i vaše pretpostavke.

 

ANĐEOSKA PORUKA: Arhandel Ariel – “Nova psihička i duhovna iskustva koja proživljavaš, menjaju tvoj pogled na svet i na samoga sebe. Omogući svojoj duhovnoj obdarenosti da se u potpuno razvije kroz učenje, meditaciju i molitvu. ”

 

 

 

Izvor: Aura

Stranice: 1 2 3 4