Tjedni horoskop od 05.03.-11.03.: Najsretniji znakovi će biti Škorpion, Jarac i Vodenjak!

Tjedni horoskop od 05.03.-11.03.: Najsretniji znakovi će biti Škorpion, Jarac i Vodenjak!

4. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Jarac

LJUBAV: Pojavit će se novo svjetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći povjerovati da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Dotjerajte se i izađite van, među ljude. Ipak, nemojte pretjerati s vlastitom prezentacijom.

 

 

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim suradnicima također će biti naglašeno. Vi sami pripremat ćete i nove, bolje uvjete rada.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Osjećat ćete da možete više i bolje. Potrudite se.

 

 

Vodenjak

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivirana ljubomorom neće donijeti rezultate. Vrijeme je igranja igre zatvorenih karata pa budite suzdržani. Bit će dobro.

 

 

KARIJERA: Zaposleni u svim djelatnostima povezanim s akcijom moći će u bavljenju svojim poslom doći do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentirani ili barem kao kvalitetni djelatnici. Ostali će drugima biti zanimljivi.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste i ne bojte se.

 

 

Ribe

LJUBAV: Imperativ u vašem privatnom životu bit će zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne pod svaku cijenu, no ako se ona dogodi, prihvatit ćete je. Oni koji već jesu u vezama povezat će se s mladim društvom, te će zajedno tulumariti. Bit će dobro.

 

 

KARIJERA: Moguće je da ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije mjeriti vaša postignuća. Kriteriji bi mogli biti strogi, no ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocjenu. To će pokrenuti neke transformacije.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Manje se naprežite, više se odmarajte.

 

 

ehoroskop

Stranice: 1 2 3 4