DNEVNI HOROSKOP za 12. mart: Jarac u tajnoj ljubavi, Blizanci u ljubavnim problemima, a zaljubljenom Ovnu stižu promene…

Petak pred nama, Merkur u trigonu sa Jupiterom, posle Venere došao je on na red… Kratak aspekt, ali kao i svi kratki, efektan. Danas je veoma pojačana potreba za edukacijom, istraživanjem, donošenjem sopstvenih zaključaka, učenjem, razgovorom s mudracima. Moguć nalet ideja, rešenja. Poželećete da otputujete kako biste širili svoje vidike, upoznali i proširili krug prijatelja. Svoje dobre vibracije nesebično ćete širiti svima.

Lep dan pred nama, stoga uživajte.

 

ovan

Posao
Prekretnica na poslu je jako blizu. Želite da se što pre promeni situacija, ali uvek imate neko odlaganje. Budite strpljivi, biće bolje.

 

Ljubav
Priznajete svoju zaljubljenost i svoje emocije. Prema voljenoj osobi postajete malo otvoreniji i iskreniji i vaš odnos ide ka boljem.

 

Zdravlje
Kašalj.

 

 

bik
Posao
Na radnom mestu dobijate nove privilegije. Vaš dosadašnji rad govori dosta o vama i trudu koji ukažete, a koji će se konačno isplatiti.

 

Ljubav
Imate sjajan ukus u odabiru poklona voljenoj osobi. Dugo vam treba da nešto odaberete, ali kada se to desi onda je pun pogodak.

 

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

 

 

blizanci

Posao
Budite sistematični na poslu i ne ulazte u neplanrana ulaganja. Možete da imate poremećaj planova i poslova.

 

Ljubav
Na polju ljubavi je jako kritična situacija. Vi i partner ste na prekretnici vaše veze, oboje ne ulažete dovoljno da biste se održali.

 

Zdravlje
Mogući bakteriološki problem.

nastavak na sledecoj stranici..

Komentariši