DNEVNI HOROSKOP za 14. mart: Zanimljiv dan za Ribe, Bik se guši u problemima, Rak otkriva tajnu…

DNEVNI HOROSKOP za 14. mart: Zanimljiv dan za Ribe, Bik se guši u problemima, Rak otkriva tajnu…

13. Marta 2018. Off By Dajana

Današnja sreda protiče melanholično i mirno, prožeta sećanjima i prošlošću koja ima neke nedovršene račune sa vama… Moguće je da će vas danas lomiti i činiti vas slabim, međutim iz toga izaći ćete jači, i zapravo bolje ćete se osećati kroz koji dan, jer ste se suočili s nečim što potajno iz senke crpi vašu energiju i ne da vam mira, iako niste ni znali da je razlog baš to. Pokušajte da očistite koliko možete svoje račune i dugove koji vam se vuku, suočite se s posledicama i krenite dalje. Naučite iz sopstvenog iskustva lekciju, izvucite pouku.
Prijatan dan.

 

ovan

POSAO
Deluje vam kao da uprkos dobrim rezultatima na poslu, izostaju pohvale kao i novčana stimulacija. To može biti poražavajuće, ali ne odustajte. Dobra vremena samo što nisu.

 

LJUBAV
Ovnovi koje su u dugoj vezi mogu se osetiti kao da su upale u kolotečinu. Ako ste i vi jedan od njih, probajte da unesete malo raznolikosti u odnos sa partnerom.

 

ZDRAVLJE
Unosite više vitamina u svoj organizam.

 

 

bik
POSAO
Negativno reagujete na promene u poslovnom okruženju. Promenite stav jer nova situacija može biti povoljna po vas.

 

LJUBAV
Imate osećaj da vas partner ne razume. Opustite se i ne dozvolite sebi da vas zarobi loše raspoloženje. Ovaj vikend isplivajte, dosta dugo ste bili pod vodom.

 

ZDRAVLJE
Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite ovu lošu naviku.

 

 

blizanci

POSAO
Imate osećaj da vam kolege rade iza leđa i ne grešite u tome, nažalost. Pokušajte da ostanete sa svima u dobrim odnosima kako im ne biste pružili dodatni materijal za ogovaranje.

 

LJUBAV
Dozvoljavate da stres utiče na vaš privatni život. Bila bi dobra ideja da zajedno sa partnerom isplanirate neku opuštajuću aktivnost.

 

ZDRAVLJE
Pazite šta jedete.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4