STIŽE PRAVA LJUBAV! Ova 3 znaka će do KRAJA 2019. godine upoznati SRODNU DUŠU

STIŽE PRAVA LJUBAV! Ova 3 znaka će do KRAJA 2019. godine upoznati SRODNU DUŠU

20. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Kraj prolea i početak leta će nekima doneti pravi haos, a drugima prelepe promene. Ako je vaš horoskopski znak na ovoj listi, onda spadate u ovu drugu grupu. U narednom periodu možete da očekujete novo poznantstvo i ljubav koja će trajati do kraja života.

 

 

 

Lav

Lavicama je ovaj mesec bio zaista buran i pun događaja. Međutim, kao da se ono najbolje čuvalo za kraj i rešilo da ih obraduje baš pred početak leta. U poslednje dve nedelje maja, dolazi do razrešenja problema ljubavne priorode i konačno će im neke stvari biti jasnije.

 

Bez obzira na to da li je u pitanju izbor partnera, ili će biti ohrabrene da zahtevaju status u vezi koji im pripada neka se spreme.Pripadnice ovog vatrenog znaka će imati sreće da konačno dobiju ono što priželjkuju odavno! Mogući je i povratak osobe iz prošlosti koja će uneti malo nemira. Ali kao i za sve Lavice će tačno znati kojim putem žele da idu i što je najvažnije ni kruna ni osmeh im neće spasti s glave!

 

 

Device

Nežne i romantične Device skoro nikada nisu zadovoljne svojim statusom, ali izgleda da će i njih pogledati sreća! U naredne dve nedelje shvatiće koga zapravo žele u svom životu, ali to nije kraj iznenađenjima!

 

Singl Device će imati priliku da na nekom okupljanju upoznaju osobu koja će ih potpuno oduševiti. Biće to lep početak jednog poznanstva, a možda i ljubavne priče. Sve u svemu pripadnice ovog znaka prve letnje dane neće provesti same. To će ujedno biti i znak da se za njih otvara sasvim novo polje od naredne godine!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2