Horoskop za PROLEĆE 2018. godine! Evo kakvu nam SUDBINU donose MART, APRIL I MAJ

Horoskop za PROLEĆE 2018. godine! Evo kakvu nam SUDBINU donose MART, APRIL I MAJ

21. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Horoskop za proleće predviđa udare sudbine koje će uticati na našu energiju ljubav i želje, a evo šta nas očekuje u naredna tri meseca!

 

 

 

Sva tri prolećna meseca, uključujući i poslednjih desetak dana marta, biće zanimljiva. Moglo bi se reći da ove godine neće biti pravog predaha za većinu znakova.

 

Zahtevnost tih meseci izrašće pre svega zbog tranzita Marsa, Saturna i Plutona po znaku Jarca. Mars će ući u Jarca 18. marta i na kratko će ga napustiti 16. maja (baš na dan kad Uran, nakon 84 godine ulazi u Bika), te će se vratiti u Jarca 13. avgusta (ali o letu ćemo pisati posebno).

 

Za to vreme, i Saturn i Pluton će “brusiti” po Jarcu sve što se može izbrusiti. A kad im se priključi i Mars, te tri planete stvoriće pravu tvornicu rada kroz koju će mnogi morati, hteli, ne hteli, reorganizovati sebe u svetu i još više, svet u sebi.

 

Tajanstveni Pluton već duže vremena menja svetski poredak moći, a Saturn od kraja prošle (2017.) godine u svom domicilu (znaku Jarca) sve više ispoljava svoju neograničenu moć koja se pokazuje kao nepopustljiv zahtev za redom, radom, disciplinom, naporima, ali i zasluženim uspesima koji će se u punom obimu ispoljiti tek kasnije.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2