Prvi retrogradni MERKUR ove godine (od 22.03. do 15.04.)- NA UDARU Ovan, Rak, Vage, Jarac, Djevice i Blizanci!

Prvi retrogradni MERKUR ove godine (od 22.03. do 15.04.)- NA UDARU Ovan, Rak, Vage, Jarac, Djevice i Blizanci!

21. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Prvi put u ovoj godini Merkur će krenuti unatrag u kasnim noćnim satima 22. ožujka.

Puno puta smo u vrijeme retrogradnog kretanja ovog planeta pročitali ista ili slična upozorenja – računajte na odgode, zastoje, kvarove, nejasnoće, manjak radne motivacije i fokusa. Izbjegavajte potpisivanje važnih ugovora, ne pokrećite nove projekte, ne kupujte vrijedne predmete, budite oprezni u prometu.

 

I to sve stoji.

 

Stvari se sporije pokreću prema naprijed što jasno zrcali simboliku njegovog kretanja jer se vraća unatrag, na stupnjeve Zodijaka koje je već prošao. Stoga je dobro njegovu simboliku primijeniti na vlastiti život. Vratimo se unatrag – podmirimo zaostale obaveze, platimo neplaćene račune, vratimo posuđeno, riješimo se predmeta koje nam nisu od koristi, podijelite odjeću koju više ne nosite, pospremite svoje ormare, sve što stoji nedovršeno u vašoj nedavnoj prošlosti, nastojte privesti svom kraju.

 

Češće se možemo osjećati zbunjeno, umorno, suočiti se s nekim nejasnoćama, predugo čekati na nečiji poziv ili odobrenje, zvati nekog tko nam se ne javlja. No dobro se prilagoditi, prihvatiti stvari kakve jesu. Ponajviše iz razloga što možda nije vrijeme za ispunjenje onoga što toliko priželjkujete. Kad kažem nije vrijeme mislim da biste od ostvarenja tog plana ili želje u ovom trenutku imali više štete nego koristi.

 

Naučiti biti strpljiv s retrogradnim Merkurom u znaku Ovna nije jednostavno, no zato ima aktivnosti koje možete činiti bez straha.

Revidirajte.
Restrukturirajte.
Reorganizirajte.
Revalorizirajte.

Budući da je Merkur planet koji vlada intelektualnim procesima, razmišljanjem komunikacijom, dobro je preispitati neka svoja uvjerenja i vidjeti da li vas još uvijek podržavaju.

Tijekom ovog razdoblja mogli biste pronaći izgubljeni predmet, sresti ili čuti osobu koju niste dugo vidjeli, shvatiti da imate poteškoća s vidom ili sluhom. Mogući su oni momenti kada zablokirate i ne možete se sjetiti ključne riječi.

 

Na svom putu povratka na neka mjesta iz prošlosti Merkur dogodit će se nekoliko značajnih aspekata na koje je vrijedno upozoriti.

 

 

* od 22. do 24. ožujka

Merkur započinje svoje retrogradno kretanje dok će Mjesec boraviti u Blizancima, znakom kojim on vlada, zato je dobro više pozornosti posvetiti komunikaciji, pazite što govorite i slušajte što vam drugi govore. Budite oprezniji u prometu, čuvajte se virtualnih virusa, pazite na osobne dokumente, mobitel, ključeve od stana.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2