OVNA, STRIJELCA I RIBE PRATI SREĆA! Ova 3 znaka PAMTIĆE 2018. godinu PO VELIKOM USPEHU

OVNA, STRIJELCA I RIBE PRATI SREĆA! Ova 3 znaka PAMTIĆE 2018. godinu PO VELIKOM USPEHU

22. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Za neke će ovo biti godina totalnih promena!

Oni uspevaju u romantičnoj sferi, porodičnom životu, poslu. Međutim, ovo nije samo njihova zasluga. Svake godine se zvezde i planete konvergiraju na poseban način i nekome donosu uspeh, dok drugima stvaraju komplikovane situacije u raznim sferama života.

 

Dakle, evo koji znaci Zodijaka mogu očekivati veliki uspeh u karijeri u 2018. godini.

 

 

Ovan

Ovna očekuju dve uspešne godine za biznis. Saturn će ostati dve godine i šest meseci u znaku Jarca u 10. kući koja je povezana sa nagradama i dostignućima. To znači da će vaša pažnja biti usredsređena na to šta želite da postignete.

.

Razumećete da ne treba gubiti vreme i čekati na uspeh, a 2018. i 2019. godine ćete se približiti svojim krajnjim ciljevima. Budite spremni da se popnete na merdevine karijere čak i ako vaš ljubavni život malo trpi zbog ovoga.

 

 

Strelac

Saturn se nalazi u vašoj drugoj kući koja je poznata kao planeta discipline, ali i poklona koje ćete dobiti iz naučenih lekcija. Počećete drugu polovinu godine pregledajući svoj budžet, ali ćete dobiti prednost pronalaženja izvora dodatnog prihoda sa strane.

 

Do kraja godine ćete primeniti praktičniji pristup novcu i imovini. Naučićete nove načine da efikasno iskoristite svoja sredstva za dodatne prihode, a postoji šansa da ćete tako dobiti finansijsku slobodu koristeći ono što već imate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2