Veliki horoskop za VLADAVINU OVNA! Šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 20. aprila 2018. godine)

Veliki horoskop za VLADAVINU OVNA! Šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 20. aprila 2018. godine)

22. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Lav se bori sa svojim ambicijama, Škorpija sreće šarmantnog osvajača…

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Ljubav

Merkur, planeta komunikacija i informacija, 23. marta, kreće direktnim hodom, zbog čega vas na kraćem putu ili preko poslovnih kontakata, očekuje susret sa nekim vatrenim znakom. Sredinom aprila, preko neke društvene mreže, možete da upoznate mlađu osobu. Krajem perioda, Saturn kreće retrogradnim hodom, pa izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ukoliko ste u braku ili dužoj vezi.

 

Posao

Ulaskom Sunca, simbola ambicije i uspeha, u vaš znak, 20. marta, postajete energičniji, preduzimljiviji, puni elana i novih ideja. Od toga kako ćete da se postavite prema poslovnim partnerima, u vreme punog Meseca, oko 31. marta, zavisi uspeh projekta koji vam je jako važan. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. aprila, izbegavajte potpisivanje ugovora. Mnoštvo planeta u Jarcu, među kojima su i vaši vladaoci Mars i Pluton, posle 12. aprila, opominje da izbegavate konflikte sa autoritetima.

 

Zdravlje

Posetite zubara. Kontrolišite krvni pritisak.

 

 

BIK (21. 4. – 21. 5)

Ljubav

U vreme punog Meseca, 31. marta, vašu pažnju može da privuče neko koga upoznajete preko posla. Merkur, planeta komunikacija, 15. aprila, kreće direktnim hodom, donoseći vam poznanstvo sa mlađom osobom. Posle 12. aprila, očekuje vas susret sa nekim ko će vas impresionirati već na prvi pogled. Vaš vladalac Venera, blizu nekretnice Algol, posle 18. aprila, nepovoljno utiče na vaš odnos sa partnerom.

 

Posao

Retrogradni hod Merkura, vladaoca astrološke kuće posla, posle 23. marta, upozorava na to da izbegavate nepotrebne troškove. U vreme mladog i punog Meseca, 16. i 30. aprila, povedite više računa o tome šta pričate pred saradnicima, naročito ako se radi o Blizancima i Ribama. Retrogradni hod Saturna, planete discipline, posle 18. aprila, donosi vam nove obaveze na poslu.

 

Zdravlje

Proverite rad štitne žlezde.

 

 

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Ljubav

Zbog pozicija Venere i Marsa, planeta ljubavi i seksualnosti, vaša potreba za ljubavlju i pažnjom biće naglašena nešto više nego ranije. U vreme punog i mladog Meseca, oko 31. marta i 16. aprila, na nekom javnom skupu ili kraćem putu, očekuje vas susret s Lavom ili Vagom. Posle 18. aprila, veće su šanse da uđete u vezu sa osobom koja u trenutku upoznavanja neće biti u potpunosti iskrena prema vama.

 

Posao

U vreme prve Mesečeve četvrti, 24. marta, možete da očekujete priliv novca. Direktan hod vašeg vladaoca Merkura, posle 15. aprila, najavljuje nove kontakte sa strancima iz zapadnoevropskih zemalja. U periodu od 18. do 24. aprila budite posebno oprezni sa finansijskim transakcijama. Poslušajte savet osobe na položaju. Krajem perioda, čuvajte ključeve, telefone i kartice.

 

Zdravlje

Izbegavajte stresne situacije. Sklonost samopovređivanju.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4