APRIL- mjesec MOĆI, LJUBAVI I NOVCA! Zašto je Raku SRCE OD LEDA i šta to Strelac SLAVI… Evo što očekuje vaš znak!

APRIL- mjesec MOĆI, LJUBAVI I NOVCA! Zašto je Raku SRCE OD LEDA i šta to Strelac SLAVI… Evo što očekuje vaš znak!

23. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Još će se osjećati pun Mjesec iz Vage od 31. ožujka dok Venera ulazi u svoje sjedište Bika. Kako dani budu odmicali tako će Venera, planeta ljubavi, umjetnosti  i dobročinstva, praviti dobar aspekt s Marsom, Saturnom, a poslije i Plutonom iz Jarca.

 

Ovi aspekti će svima nama davati ambicije, strast, vrijednost, ozbiljnost, dobitke na poslu, uživanje u obitelji, harmoniju s autoritetima na poslu kao i jednim roditeljem. Merkur se još kreće retrogradno do 15. travnja pa trebamo biti oprezni po pitanju dogovora, potpisa, prometa, moguća su i kašnjenja, gužve i sve što je još vezano za Merkur i njegove osobine.

Saturn kreće retrogradno od 17. travnja pa nam se od tog datuma može pojaviti neka prošlost, bilo to u ljubavi ili poslu, dok se osobama koje imaju kroničnih problema sa zdravljem mogu pojaviti problemi vezani za kosti i zube. Kako je Mars negativno aspektiran sa Suncem iz Ovna onda može biti agresivnih ispada, nezgoda u prometu, svađa, pretjerane silovitosti.

Potrebno je paziti na riječi i držati se izreke “ispeci pa reci”. Potreban vam je jak partner koji vas može pratiti u svemu jer ste borbeni i volite riskirati. Generalno gledano ovaj mjesec je vrlo aktivan i mnoge stvari se događaju ubrzano, silovito, dok je Mars cijeli mjesec u Jarcu gdje je egzaltiran i daje nam moć organizacije, rada, strasti, ponosa, moć samokontrole i discipline.

 

Jupiter – planeta sreće se kreće retrogradno u Škorpionu pa svi koji nisu uspjeli nešto naučiti, spoznati, sada im se opet pruža šansa za sve što su propustili jer će biti udružen s Neptunom sanjarem, koji će podržati Jupiterov optimizam.

 

Mnogi će s ovim aspektom biti duhovni, vjerovati, pomagati drugima, pisati, školovati se, slušati glazbu, shvaćati mistično i okultno.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi u horoskopu?

 

 

Ovan

Ovo je vaš mjesec pa je samim tim i uspješan. Na poslovnom polju svi koji su bez posla sada lako pronalaze posao. Svi Ovnovi koji su zaposleni mogu imati konflikte sa šefovima ili ako su šefovi, sa svojim radnicima mogu imati probleme.

Kako je vaš vladar u Ovnu onda možete imati problema s nekim nasilnim osobama ili vas netko može omalovažavati ili ponižavati. Sada je potrebno da upotrijebite diplomaciju. Merkur će biti cijeli mjesec kod vas u prvoj polovici retrogradan pa vam može donijeti razne kontakte, priče, neke osobe iz prošlosti ili neke direktore koji vam mogu pomoći po pitanju posla.

Naglašena su putovanja i posao. Emotivno su moguće ozbiljne ljubavi s mogućim nesuglasicama ili se čeka neka povoljna prilika. Strast je naglašena i dobro aspektirana. Vitalnost je dobra mada pojedinci mogu imati problem s kostima ili zubima

 

 

Bik

Vi možete očekivati divan period jer će Venera biti gotovo cijeli mjesec pa imate bolje financije i veliku privlačnost kako dame tako i muška populacija Bikova. Svi koji su u potrazi za partnerom sada ga mogu pronaći u ovom mjesecu.

Divne su prilike u ljubavnom i emotivnom životu uz podršku vašeg vladara Venere. Odličnu podršku planeta imate u polju posla i emocija i dobri rezultati se mogu produžiti i u sljedećim mjesecima.

Bikovi koji su u braku uživat će u ljubavnoj harmoniji, dok slobodni mogu upoznati partnera preko posla ili karijere. Naglašeni su problemi s kostima čak prijelomima, kožom i sve kronične bolesti mogu se sada pokrenuti.

 

 

Blizanci

Vi možete očekivati vrlo kreativan mjesec za zabavu, umjetnost, razne manifestacije, predavanja i ostale kreativne poslove. Emotivni i ljubavni život su naglašeni pa samci mogu naći nekoga tko već ima obitelj iza sebe, neki autoritet, neku tajnu jer je Merkur retrogradan pa se može vraćati prošlost kako emotivno tako i poslovno.

Može biti i nekih konfliktnih situacija pa obratite pažnju kad komunicirate s nadređenima i kolegama, izbjegavajte svađe.

U drugoj polovici mjeseca je naglašena velika energija koja može kod vas pokrenuti tvrdoglavost i neke bolne situacije. Zdravstveno je potrebno čuvati genitalne organe i urinarni trakt. Ovaj mjesec nije najsretniji pa pokušajte uspostaviti ravnotežu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4