APRIL- mjesec MOĆI, LJUBAVI I NOVCA! Zašto je Raku SRCE OD LEDA i šta to Strelac SLAVI… Evo što očekuje vaš znak!

APRIL- mjesec MOĆI, LJUBAVI I NOVCA! Zašto je Raku SRCE OD LEDA i šta to Strelac SLAVI… Evo što očekuje vaš znak!

23. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Rak

Vi možete očekivati u prvoj polovici mjeseca odnose, kako poslovne tako i ljubavne. Možete imati neke probleme pa se izbjegavajte uvlačiti u neke tračeve i priče koje nisu vezane za vas. Naglašeno je polje djece, zabave, relaksacije,  ljubavi. U drugoj polovici mjeseca je dosta bolje i vi možete biti manje nervozni. Više se krećite, družite, što je za vaše emocije vrlo bitno.

Najveći akcent je na poslu i karijeri. Mogućnost upoznavanja vrlo bitne poslovne i moćne osobe. Svi Rakovi imaju aspekt sa Saturnom, Marsom i Plutonom pa mogu imati konflikte, svađe, zahlađenja s partnerom u ljubavi, a pojedini i s poslovnim partnerima.

Ako imate sudske procese sada možete biti pozvani. Više se odmarajte i obratite pažnju na kičmu. Relaksacija i masaža su povoljni. Nije baš najbolji mjesec pa budite strpljivi.

 

 

Lav

Vi možete očekivati veliko usmjerenje na karijeru pa neki mogu biti postavljeni za direktora ili šefa, gdje će oni krenuti pokazivati svoj ogromni ego. Oholost i prenaglašena ambicija može im stvoriti konflikte sa svojim zaposlenima pa povedite računa kada se radi o tom smjeru.

Merkur je naglašen pa možete imati jako dobre pregovore, dogovore i ako se bavite trgovinom veliki uspjeh vam predstoji od Merkura. Svi Lavovi koji su zaposleni kod drugih osoba mogu imati konflikte s nadređenima ili šefom jer su Saturn i Mars u konfliktu sa Suncem iz Ovna, a to donosi veliku tvrdoglavu energiju i žestoku kritiku. Osim teškog i napornog rada, trebate se čuvati i povreda.

Emotivno – prilike se pojavljuju preko posla, ali ni to nije baš nešto što vas ispunjava i čini sretnim, a svi ostali ne mogu se baš pohvaliti s emotivnom sretnom situacijom pa je najbolje da se primirite i stišate u ovom mjesecu. Zdravstveno, dosta je naglašen mjesec za neke povrede pa se čuvajte dok pojedini mogu imati problem s kožom.

 

 

Djevica

Vi možete očekivati poboljšanje raspoloženja, psihičkog stanja i optimizma. Mnoge Djevice mogu ulaziti u neke konflikte i iskušenja, ali one se ne daju, već se drže.

Nezaposlene Djevice nisu baš u sretnim aspektima za traženje posla pa bi trebalo sačekati neki drugi mjesec dok zaposlene mogu imati posla i preko glave.

Pojedine Djevice mogu naći posao fizičke prirode, u policiji, vojsci ili neki posao koji je vezan za oružje. Seksualnost je pojačana, mada je u vašem petom polju Saturn i Mars pa može doći do zahlađenja odnosa ili možete upoznati osobu koja je dosta hladna, teška i proračunata. Čuvajte se opekotina, problema s kostima, zubima i prijeloma.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4