APRIL- mjesec MOĆI, LJUBAVI I NOVCA! Zašto je Raku SRCE OD LEDA i šta to Strelac SLAVI… Evo što očekuje vaš znak!

APRIL- mjesec MOĆI, LJUBAVI I NOVCA! Zašto je Raku SRCE OD LEDA i šta to Strelac SLAVI… Evo što očekuje vaš znak!

23. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Jarac

Vi možete očekivati u ovom mjesecu vrlo pozitivne poslovne uspjehe. Sada se ne preporučuje da budete oholi jer može doći do problema u međuljudskim odnosima, a pojedini mogu gaziti preko ljudi da dođu do svog cilja. Vi želite mnogo postići i gledate samo sebe pa obratite pažnju na tom polju.

Neka verbalna nadmoć, rigidnost i oholost sada se može javiti pod utjecajem Marsa kod vas u poslovnom smislu. Veliki uspjeh je naglašen u ovom mjesecu. Zaposleni Jarci mogu imati problema sa šefovima jer će od njih tražiti da rade više, dok nezaposleni mogu naći posao u drugoj polovici mjeseca. Obratite pažnju na komunikaciju sa susjedima.

Naglašena je treća kuća i Sunce i Merkur u njoj pa vi možete imati lijepe odnose s mlađima, s braćom i sestrama, a i neko učenje možete brzo završiti. Emotivno je dosta stabilno dok slobodni mogu upoznati nekog novog. Naglašena je strast i lijep odnos. Ali samo krenite polako, ne treba žuriti. Pojedini Jarci koji su u braku mogu imati malo turbulentniji period pa čak i svađe. Čuvajte se prijeloma kostiju, upala i opekotina.

 

 

Vodenjak

Vi možete očekivati veći priljev energije koji je vezan za inozemstvo i putovanje. Studiranje je naglašeno, dok su financije aktualne i vrlo naglašene. Moguće je da taj novac bude od vlastitog truda i rada, mada neki mogu imati i neki nelegalan posao.

Problem može biti u velikoj potrošnji novca za neke rashode pa obratite pažnju na što trošite novac. Slobodni Vodenjaci mogu lako naći partnera, ali vodite računa o njegovim namjerama.

Svi vi koji imate neku vezu možete imati nekog čangrizavog i svađalački nastrojenog partnera, mada ništa neobično što niste imali do sada. U ovom mjesecu se prepliću emocije s materijalnim. Zdravlje je komplicirano kod kroničnih i teških bolesnika, a generalno kod svih ostalih je dobro.

 

 

 

Ribe

Vi možete očekivati vrlo povoljnu situaciju za fakultet i uspjeh u studiranju. Moguć je put u inozemstvo preko prijateljstva. Tko je zainteresiran za politiku sada može ući u to područje. Jako su naglašeni prijatelji pa pazite kako se ponašate jer može doći do zahlađenja i konflikta uslijed neslaganja.

Sada ste dosta snalažljivi i trgovina je naglašena i komunikacije se otvaraju. Nezaposlene Ribe sada mogu naći posao. Vrlo je važno da njegujete prijateljstvo jer vam sada sve ide preko prijatelja. Zarada i financije su lake ovog mjeseca. Emotivno je naglašena ljubomora koja je pomiješana sa strastima. Ipak treba sačekati neki bolji mjesec. Vi ovaj mjesec tražite stabilnog partnera po pitanju karijere i materijalnog statusa.

Dosta je izražena vitalnost mada su naglašene infekcije, prijelomi kostiju i problemi s kičmom. Veći dio mjeseca može se osjećati neki vid blokade zbog konjukcije Marsa i Saturna.

 

 

 

besnopile/zeljka.horoskop

Stranice: 1 2 3 4