BUDITE NA OPREZU DO 15. APRILA 2018! Raku stižu nagle promene, Jarcu divljaju emocije, Blizanci ”čuvajte leđa”…

BUDITE NA OPREZU DO 15. APRILA 2018! Raku stižu nagle promene, Jarcu divljaju emocije, Blizanci ”čuvajte leđa”…

28. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Rak

Zbog komunikacijskih problema tokom faze retrogradnog Merkura, možete se naći u sitaciji da preispitujete neke odluke koje ste doneli u prošlosti. Takođe, preispitivanje može zahvatiti i vaše polje karijere i neke korake koje ste nameravali da ostvarite u budućnosti. Stvari trenutno izgledaju prilično nesigurno, te je bolje da tokom ovog perioda razmislite i istražite polja svojih interesovanja, no što ćete se odlučiti na nagle promene ili posvećivanje nečemu.

 

Bez velikih odluka tokom ovog perioda, to je najbolja odluka koju možete da donesete sada.

 

 

Lav

Retrogradi Merkur će učiniti da se osećate pomalo ludo i verovatno ćete shvatiti da je vam je raspored poprilično zgusnut tokom ovog perioda, te da ne znate uopšte kako čete sve da postignete. Iskoristite ovo vreme da se reorganizujete i pobrinite se da dva puta proverite apsolutno sve, ništa ne prepuštajte slučaju. Napravite kopiju svega što radite, tasteri crt + S vaši su najbolji prijatelji tokom ovom perioda. Dajte sebi dodatno vreme, bez obzira na to šta radite.

 

 

Što ste predusretljiviji i iskreniji, bez pokušaja da impresionirate druge, to će ovaj period biti zahvalniji prema vama.

 Saznajte kako retrogradni Merkur utiče na život svakog horoskopskog znaka

Devica

Tokom retrogradnog hoda Merkura dosta toga će biti prilično otežano, drage Device. Moguće je da ćete se suočiti sa otežanom realizacijom planova ili da će nešto na čemu radite krenuti u neželjenom pravcu.

Takođe, tokom ovog perioda očekujte naglašenu ljubomoru, sumnju i generalno probleme vezane za nedostatak poverenja. Trudite se da funkcionišete usporenijim tempom, dan po dan, ne donosite nagle odluke i fokusirajte se na to da budete iskreni prema sebi. Merkur vlada Devicama, te ćete biti značajno osetljiviji nego inače. Imajte to na umu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4