BUDITE NA OPREZU DO 15. APRILA 2018! Raku stižu nagle promene, Jarcu divljaju emocije, Blizanci ”čuvajte leđa”…

BUDITE NA OPREZU DO 15. APRILA 2018! Raku stižu nagle promene, Jarcu divljaju emocije, Blizanci ”čuvajte leđa”…

28. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Jarac

Retrogradni Merkur će se ozbiljno pozabaviti vašim poljem emocija, pogotovo u vašem najbližem okruženju, kako porodičnom, tako i generalno u samoj kući, dakle mogući su problemi sa osobom sa kojom živite. Ipak, ovo možete izbeći ako na vreme shvatite da je u ovakvim situacijama možda najbolje da se distancirate i osamite. Napravite za sebe malo ličnog prostora i potrudite se da se opustite. Uradite to proaktivno, ne biste li izbegli svađu sa onima do kojih vam je zaista stalo.

 

Vodolija

Retrogradni Merkur će se poigrati sa vašom glavom, ali potrudite se da ostanete fokusirani tokom ovog perioda. Hladna glava vaš je najbolji saveznik, potrudite se da je u tom stanju i držite, koliko god možete. Takođe, razmotrite dobro odluke i planove koje trenutno imate na umu. Strpite se do 15. aprila, tada krenite u akciju, a do tada strpljenje, meditacija, duboki izdisaji.

 Saznajte kako retrogradni Merkur utiče na život svakog horoskopskog znaka

Ribe

Ovaj period najviše bi mogao da utiče na vaše polje finansija, te neka vam dodatna opreznost u ovom segmentu bude na umu. S obzirom da Merkur prolazi kroz vašu drugu kuću, koja se takođe tiče posla i karijere uopšteno, zapravo svega što ima veze sa novcem, nemojte se iznenaditi ukoliko se neki od projekata stopiraju ili jednostavno ne postioji mogućnost da se vaši planovi trenutno realizuju. Najbezbolniji način da ovaj period prevaziđete jeste da se pritajite. Budite strpljivi, sačekajte. Možda vam se čini da je 15. april predaleko, ali on je vaš najbolji saveznik.

 

Stranice: 1 2 3 4