Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU (01.04. do 08.04.) – Najsretniji znakovi će biti OVAN, DJEVICA I LAV

Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU (01.04. do 08.04.) – Najsretniji znakovi će biti OVAN, DJEVICA I LAV

31. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Rak

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodit ćete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osjećate da biste morali.

 

 

KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za financije ili nove sustave koji bi mogli poboljšati prihode u onom što radite. Izgradit ćete nove planove u tom smislu. Borit ćete se za podršku drugih da ih provedete u djelo ili da ih barem pokrenete.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu svaki dan.

 

 

Lav

LJUBAV: Idućih par dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera. Osjećat ćete doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemama da li izaći ili se povući u svoj svijet.

 

 

KARIJERA: Vaši nadređeni ovih bi dana mogli odigrati ulogu u vašoj karijeri. Vjerojatno će odlučivati o nečem što će imati utjecaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite male brige i nervoze.

 

 

Djevica

LJUBAV: Bit ćete sretni što vas drugi razumiju. Otuda će porasti i povjerenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lakše će je sresti na neobičnim mjestima ili onim povezanim s umjetnošću.

 

 

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, sve ćete više željeti poći na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, vjerojatno će se morati angažirati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavna mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati. Treba izdržati.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte koncentraciju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4