Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU (01.04. do 08.04.) – Najsretniji znakovi će biti OVAN, DJEVICA I LAV

Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU (01.04. do 08.04.) – Najsretniji znakovi će biti OVAN, DJEVICA I LAV

31. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Vaga

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se potruditi ispunjavati svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi dio tjedna donosi uživanje na diskretniji način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske.

 

 

KARIJERA: Vjerojatno će vas sve poticati na više aktivnosti pa će se i na radnom mjestu od vas zahtijevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radit ćete s voljom.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite oprezniji sa svojim šefovima.

 

 

Škorpion

LJUBAV: Lijep razvoj ljubavnih događaja ohrabrit će vas da organizirate zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mjesto za sebe i voljenu osobu. Bit će to užitak kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

 

 

KARIJERA: Možda će vam dosaditi djelovati iz sjene i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi zablistali u punom sjaju, još ćete malo pričekati. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne žurite.

 

 

 

Strijelac

LJUBAV: Za vas i prema vama će postojati dobre okolnosti kad se o ljubavi radi. Činit će vam se da su svi pogledi upereni u vas. Rado ćete izlaziti i pokazivati se drugima. Oni u vezama bit će jako raspoloženi za nježnosti. Neki će zajedno putovati.

 

 

KARIJERA: Iz visina vi ćete se tokom ovog tjedna polako spuštati na zemlju. Bit će sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no on vam neće biti neugodan. Radit ćete dobro, a na radnom mjestu će vladati red, rad i disciplina.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite iskreni prema sebi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4