Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU (01.04. do 08.04.) – Najsretniji znakovi će biti OVAN, DJEVICA I LAV

Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU (01.04. do 08.04.) – Najsretniji znakovi će biti OVAN, DJEVICA I LAV

31. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Jarac

LJUBAV: Većinu tjedna provest ćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvježiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami bit će otvoreni za nove ljude koje će rado prihvaćati.

 

 

KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio, postajat će sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivirati da radite još žešće i predanije. Ovakva prilike ne pojavljuje se često pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne rasipajte snagu.

 

 

 

Vodenjak

LJUBAV: Sadržaji zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mjesta bit će rijetko viđeni i doživljena kao kod vas ovih dana. Netko će vas iritirati, ali nećete se dati isfrustrirati. Sjetit ćete se onih malih pažnji koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

 

 

KARIJERA: Pokazat će se da su vaši potezi doveli do novih financijskih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smjelije poteze. Neki će u poslovima s nekretninama prosperirati iznad očekivanja.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite strpljivi i ostanite mirni.

Ribe

LJUBAV: Vaši poznanici ili susjedi pozivat će vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama bit će opušteni i bezbrižni.

 

 

KARIJERA: Nećete zapostaviti niti jedan detalj. Vaša preciznost bit će pohvaljena. Ovih dana imat ćete priliku pokazati koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljat ćete o novom stilu poslovanja.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite otvoreniji pa će vas drugi podržati.

 

 

ehoroskop

Stranice: 1 2 3 4