Veliki horoskop za APRIL 2018. godine: VAGA, ŠKORPIJA, STRIJELAC

Veliki horoskop za APRIL 2018. godine: VAGA, ŠKORPIJA, STRIJELAC

31. ožujka 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Ljubav i veze

Veze Vage značajne su u travnju 2018. godine kada Sunce prolazi kroz kuću parova Vage u kojoj je Uran domaćin već nekoliko godina i Merkur tu prolazi kroz svoj retrogradni ciklus. Ljubav, brak i obiteljski život u prvom su planu, posebno kada je Mars, vladar kuće parova Vage, u vašoj kući doma, vlasništva i obitelji. Možda ćete uložiti zajedničke snage kako bi razriješili neke probleme vezano za vaš dom ili će na vaš odnos utjecati roditelji ili će se voditi rasprava oko pitanja vlasništva i slično.

Može biti snažnih romantičnih impulsa, ali svakodnevnica će vas držati čvrsto nogama na tlu i komunikacija je od presudne važnosti za vaš odnos. U drugom djelu mjeseca stvari će se razjasniti.

 

Posao i novac

Suradnje, novac i ono što posjedujete biti će vaši glavni interesi tokom travnja 2018. godine. Možda ćete prolaziti kroz veliku zbrku i ulagati puno truda oko stvari vezano za nekretnine, zemljište ili poslovni prostor. Može se raditi o poljoprivredi ili istraživanju prirodnih izvora.

 

Partnerstva mogu prolaziti kroz reorganizaciju ili ćete neke partnerske odnose ponovno preispitati. Nije isključena ni mogućnost da ponovno pokrenete neke stare projekte. S jedne strane mogli bi se suočiti sa većim troškovima, odgodama plaćanja, pa čak i sa blokadom priljeva novca ili na bilo koji način nemogućnosti da dođete do novca koji vam pripada.

S druge strane, mogli bi imati sreće kada se radi o materijalnom stjecanju, mogli bi naći novi izvor priljeva novca ili iskoristiti priliku koja vam donosi neku materijalnu dobit. U svakom slučaju, kada podvučete crtu i zbrojite sve, biti ćete na dobitku.

 

 

Moral i zdravlje

Travanj 2018. godine vam donosi puno pritiska. Znak Vage je bombardiran opozicijama i kvadratima, a položaj planeta izaziva vas da djelujete, reagirate, borite se i to će vas poprilično iscrpiti. Ponekad se brinete više no što je potrebno.

 

Na sreću, vladar kuće zdravlja Vage je siguran od negativnih utjecaja i Venera, vladar Vage, hrabro se drži, iako nije u najboljem raspoloženju. Najvažnije od svega je da nađete svoj način dobrog opuštanja i da ne primate stvari toliko k srcu.

 

 

Savjet

Nemojte biti rasipni i kupovati hrpu nepotrebnih stvari! Kupujte ono što vam treba i to u dogovoru sa ukućanima!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3