Veliki horoskop za APRIL 2018. godine: VAGA, ŠKORPIJA, STRIJELAC

Veliki horoskop za APRIL 2018. godine: VAGA, ŠKORPIJA, STRIJELAC

31. ožujka 2018. 0 By Admin 1

ŠKORPION

Ljubav i veze

Kada se radi o ljubavnom životu, vi ste doista sretnici u travnju 2018. godine. Venera, planeta ljubavi (koja je za Škorpione i vladar kuće veza) je točno u kući kojom vlada, u jakom i dobrom položaju. Ne ometaju je negativni planetarni aspekti i zato vam daje najbolje od svega: ljubav, atraktivnost, nježnost sreću u novim ljubavnim vezama, mir i harmoniju parovima.

Drugom kućom koju povezujemo s vezama Škorpiona, kućom seksualnosti i strasti, vlada Jupiter, a Jupiter je smješten u Škorpionu. Može se reći da imate sve potrebne dijelove slagalice koji su vam potrebni kako bi našli svoju sreću. Napravite prvi korak!

 

 

Posao i novac

Travanj 2018. godine je zahtjevan mjesec za profesionalni život Škorpiona, ali može biti doista produktivan i značajan za budućnost. Sunce, vladar kuće karijere Škorpiona, se nalazi u kući posla Škorpiona, što znači da će uspjeh doći sa teškim radom. Morati ćete se uklopiti u okvire s određenim ograničenjima, poštovati već određena pravila ili vam mogu biti dodijeljeni zadaci koje neće biti lako ispuniti.

 

 

Isto tako, moguće je i to da neke situacije neće teći onako kako ste isplanirali ili ćete vrijeme morati uložiti u dodatno preispitivanje određenih detalja. Unatoč svemu, ovo je pravo vrijeme da poradite na svom ugledu i stručnosti i da nađete rješenja za neke profesionalne probleme ili prepreke. Suradnje su obećavajuće tokom travnja 2018. godine i novac vam pritječe.

 

 

Zdravlje i moral

Travanj 2018. godine je bolji nego prethodni mjeseci i biti ćete u boljoj formi. Dobra stvar je da vam Jupiter (smješten u Škorpionu) čuva leđa. Ipak, sa Suncem i retrogradnim Merkurom u kući zdravlja Škorpiona moguće je da dođe do određenih poteškoća ili ćete biti zainteresiraniji za to da napravite kompletan pregled, određene pretrage, da odete na terapiju, da promijenite loše navike i slično.

Pazite, mogli bi biti napeti i može doći do nezgoda pri putovanju ili zbog neopreznog rukovanja opasnim predmetima ili sredstvima.

 

 

Savjet

Pokušajte pažljivije birati riječi! Provjerite stanje auta, motora ili bicikla!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3