Veliki mjesečni horoskop za APRIL 2018. – RAK, LAV, DJEVICA

Veliki mjesečni horoskop za APRIL 2018. – RAK, LAV, DJEVICA

31. ožujka 2018. 0 By Admin 1

DJEVICA

Ljubav i veze

Između Jupitera, vladara kuće parova Djevice, i Neptuna smještenog u kući parova Djevice harmoničan je odnos koji vam donosi romantičnu euforiju sve do studenog 2018. godine. Ako postoji intelektualna kompatibilnost i dobra komunikacija (Jupiter je u 3. kući Djevice) onda će sve biti sjajno.

 

Tokom travnja 2018. godine Venera, planeta ljubavi, nalazi se u vašoj 9. kući i u opoziciji je sa Jupiterom. Sve se vrti oko pitanja vrijednosti, kulturoloških ciljeva ili zajedničkog duhovnog putovanja. Ljubav cvjeta dok ćete sa voljenom osobom otkrivati nove horizonte kroz znanje ili putovanje. Intimnost je napeta i zahtjeva dublju povezanost, intenzivnije i potpune osjećaje. Ako to nije popraćeno mentalnom usklađenosti, može postati izvor stresa, frustracija i neugodnosti.

 

Posao i novac

U kući koja se povezuje s novcem nalazi se Merkur, vladar Djevice i istovremeno vladar kuće karijere Djevice. Kroz prve dvije dekade travnja 2018. godine društvo mu pravi Sunce. U prvom planu će biti novac, posao, investicije, poslovi s bankama, fondovima i slično.

Venera, vladar druge kuće novca Djevice, je kod kuće: snažna i mirna i donosi vam ono najbolje kroz poveznice sa kulturološkim, znanstvenim ili obrazovnim okruženjem, online poslovima, inozemnim suradnjama, poslovnim putovanjima i poslovima uvoza i izvoza.

 

Vladar kuće posla Djevice dobro je smješten, ali Mars na neki način vrši pritisak, pa bi ovo mogao biti dosta kaotičan period.

 

 

Zdravlje i moral

Nećete biti u najboljoj formi tokom travnja 2018. godine iako će vam se činiti da jeste s vremena na vrijeme. Mogli bi prolaziti kroz niz optimističnog raspoloženja koje će u stopu popratiti pesimizam ili umor, pomisliti ćete da ste puni energije, a zapravo će vam se baterije u potpunosti isprazniti.

 

Savjetujemo da se ne upuštate u grube i rizične sportove, ali trebate održati dobru formu i baviti se lakšim sportovima. Najbolji način da se opustite je čitanje, šetnja i ugodni razgovori.

 

 

Savjet

Učite nešto novo ili istražujte; pokušajte razriješiti nešto sa dubljim značenjem, komplicirano i tajnovito!

 

 

tarot-horoskop.com

Stranice: 1 2 3