Veliki mjesečni horoskop za APRIL 2018. godine – JARAC, VODOLIJA, RIBE

Veliki mjesečni horoskop za APRIL 2018. godine – JARAC, VODOLIJA, RIBE

1. travnja 2018. 0 By Admin 1

VODENJAK

Ljubav i veze

Komunikacija i mentalna kompatibilnost su najvažniji za vaš ljubavni život tokom travnja 2018. godine. Što se tog tiče, vladar vaše kuće parova, Sunce, i vladar kuće erotike, Merkur, na istoj su strani. Razgovori, razmjena mišljenja, poruke i isti intelektualni interesi olakšavaju zbližavanje partnera ili može donijeti novu ljubav, ako to želite.

 

Možda stvari neće uvijek teći glatko (zato što je Merkur retrogradan u prvoj polovici mjeseca), ali možda je to iz razloga da se nauče neke lekcije, da se otkrije istina, da dođe do napretka; da naučite bolje razumjeti voljenu osobu, da možete razgovarati o bilo čemu, uključujući najosjetljivije i najintimnije stvari.

 

Posao i novac

S Jupiterom u kući karijere Vodenjaka, sve do studenog, stvari će se poslagati vama u korist, na jedan ili drugi način. Tokom travnja 2018. godine možda vam neće ići tako lako, možda nećete imati toliko slobode izbora kao što bi željeli ili ćete imati određenih ograničenja ili blokada. To je zbog toga što Saturnu, tradicionalnom vladaru vašeg znaka, i Marsu, planeti inicijative i vladaru kuće karijere Vodenjaka, nije ugodno u vašoj 12. kući.

 

Na sreću, Saturn i Mars su usklađeni sa Jupiterom, pa iako pod ograničenim okolnostima, ipak se mogu ostvariti dobri rezultati. Najvažnije od svega je da se mentalno prilagodite situaciji u kojoj se nađete. Komunikacija, putovanja, komercijalni poslovi i intelektualni ciljevi istaknuti su tokom mjeseca. Novčanih problema ne bi trebalo biti.

 

Zdravlje i moral

Ovo je osjetljiv period: u 12. kući Vodenjaka je gužva, što može naštetiti vašem stanju općenito, te narušiti imunitet. Može doći do nepoželjnog razvoja zdravstvenih poteškoća koje se mogu podmuklo i tiho uvući u vaš život ili se može raditi o nezgodama koje će ostaviti traga neko vrijeme.

Savjetujemo da izbjegavate pretjerivanja i iscrpljivanje (psihičko i fizičko). Budite disciplinirani i oprezni i nemojte se upuštati u bilo kakav rizik.

 

Savjet

Budite smireni i optimistični; potražite društvo mudrih i neopterećenih osoba!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3