SUDBINA ZAPISANA NA DLANU! Pogledaj linije na njemu i saznaj sve o SVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU

SUDBINA ZAPISANA NA DLANU! Pogledaj linije na njemu i saznaj sve o SVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU

2. travnja 2018. 0 By Admin 1

Neke linije govore koliko ćete sreće imati ali i kakva vas ljubavna veza i sudbina čeka…Iz leve se ruke čita budućnost, a desna pokazuje sadašnjost i dosadašnje uspehe.

 

 

LINIJA BROJ JEDAN:

Ova linija počinje između palca i kažiprsta i ide ka venerinom bregu. Ako je duga, to znači da ste vi jedna zdrava osoba koja će da doživi duboku starost a ako je isprekidana i kratka, to je nažalost znak da ste skloni velikim bolestima…

 

 

LINIJA BROJ DVA:

Ova se linija naziva linijom glave. Govori o tome koliko ste pametni. Tako na primer, ako je ona duga, znači da ste inteligentni, a ako je kratka, da vam to baš i nije najjača strana.

 

Isto tako, ukoliko ona ide ka dole, znači da se maštoviti, a ako ide ga gore, da ste malo dosadni i previše realni. Ako se ona poklapa sa linijom života, to znači da ste veoma uspešni u zavođenju ali i u ljubavi.

 

 

LINIJA BROJ TRI:

Ova linija ide iznad linije glave,dakle od malog prsta do kaziprsta.Zove se LINIJA SRCA.Ako je duga i duboka ali i glatka na dodir to znaci da si iskren,a ako je izmedju kaziprsta i srednjeg prsta vi ste jedna pozrtvovana osoba.

Sto su blize linija srca i linija glave to znaci da vi vise slusate svoj razum nego svoje srce.

 

 

LINIJA BROJ ČETIRI:

Ovo je linija sudbine. Ide od ručnog zgloba do srednjeg prsta. Ako je dobro urezana, to znači da je vaša sudbina određena. Ako počinje u sredini dlana, to je znak da će sreća kasno doći u tvoj život. Dalje, ako je isprekidana, to nije dobar znak, jer obično simbolizuje dolazak nesreće u vaš život.

Zapravo, to je znak da će te uvek nesreća pratiti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2