VENERA U BIKU DO 24. APRILA! Mnogi će uploviti u OZBILJNU VEZU sa osobom koju VEĆ POZNAJU, sa kojom su imali AVANTURU ili sa BIVŠOM LJUBAVI

VENERA U BIKU DO 24. APRILA! Mnogi će uploviti u OZBILJNU VEZU sa osobom koju VEĆ POZNAJU, sa kojom su imali AVANTURU ili sa BIVŠOM LJUBAVI

4. travnja 2018. 0 By Admin 1

A, kako je u igri i retrogradni Merkur koji predstavlja stara poznanstva i odnose iz prošlosti, ne nužno, ali vrlo lako bi ta veza mogla biti ostvarena sa osobom koju već poznajete ili sa kojom ste nekada bili u ljubavnoj vezi ili pak imali avanturu sa njom.

 

Nekima od vas bi se moglo dogoditi da zbog određenih okolnosti iz vašeg života, ova veza bude pomalo opterećujuća, bez obzira što ćete u samom startu znati da je ljubav prava, pa ćete početi da bežite od vezivanja i upašćete u zamku potiskivanja svojih emocija i osećanja. Ali, budite iskreni prema sebi i svojim emocijama.

 

Beg od nečeg što predstavlja pravu ljubav, beg od emocija, beg od ljubavi, umeju da budu gori od suicida. Svaki razlog za beg od spomenutog je ništa drugo do vaš izgovor.

 

Na primer – zaljubite se i uđete u tajnu vezu, a ovamo želite da očuvate svoj brak u kome nema ljubavi. Zapitajte se samo – Zašto sam još uvek u braku u kome nema emocija?

 

Odgovor može da glasi– zbog dece, zbog osude okoline, zbog toga što je kasno za promene. Ali, sve su to samo vaši izgovori, jer ste nesigurni u sebe, što se plašite da izađete iz zone komfora. Pa, odrastite već jednom, preduzmite odgovornost za svoj život, i volite.

 

Znajte – ljubav je najviša vibracija. Zar ne želite sebi najviše i najbolje?

Stranice: 1 2