DNEVNI HOROSKOP za 12. OKTOBAR: Jarac nesiguran u emocije, Strelac pred važnim izborom, Lavu neko kvari plan….

DNEVNI HOROSKOP za 12. OKTOBAR: Jarac nesiguran u emocije, Strelac pred važnim izborom, Lavu neko kvari plan….

5. travnja 2018. 0 By Admin 1

Današnji dan protiče bez bitnijih aspekata, još uvek smo pod uticajem prethodnih dana, kad je trebalo pokazati svu virtuoznost i umeće preživljavanja. Možda da je danas vreme ipak za predah. Za obnavljanje snaga poput prostog spavanja kad god se prilika ukaže. Danas je najbolje i povući se u svoj dom, pošto dosta sila vreba koje mogu da vam ugroze svakodnevnicu. Posvetite se sebi, pročitajte dobru knjigu, pogledajte lep film. ne dozvolite da vam iko ugrozi vaš mir danas.
Svako dobro vam želimo.

 

ovan

POSAO
Neko ima pozitivan uticaj na Vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava. Nalazite se u prilici da ostvarite dvostruki dobitak.

 

LJUBAV
Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi Vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da Vas obraduje i da Vam ugodi. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno ispunjavaju.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

bik
POSAO
Ponuđene su Vam različite ideje o poslovno-finansijskoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.

 

LJUBAV
Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi, mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje Vam je stalo.

 

ZDRAVLJE
Više spavajte.

 

 

blizanci

POSAO
Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva.

 

LJUBAV
Podstičite kod sebe istraživački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje Vas prate u privatnom zivotu. Prijaće Vam emotivni susret i neka omiljena zabava.

 

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4