DNEVNI HOROSKOP za 12. OKTOBAR: Vodolija uznemirena, Ovan pred izazovom, Rak srećan u ljubavi, Vaga ima tajnu…

DNEVNI HOROSKOP za 12. OKTOBAR: Vodolija uznemirena, Ovan pred izazovom, Rak srećan u ljubavi, Vaga ima tajnu…

6. travnja 2018. 0 By Admin 1

Pozdravićete svaku novu i dobru ideju, s oduševljenjem diskutovati, motivisani početnom idejom. Negativni ljudi danas će se o vas odbijati jer ćete biti nedostupni za energetske pijavice. Paraziti stop!
Ugodan dan vam želimo.

 

ovan

POSAO
Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente u susuretu sa saradnicima.

 

LJUBAV
Ukoliko vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte izazovne ili provokativne situacije. Ponekad je teško postaviti jasnu granicu između glasa razuma i nekontrolisanih emocija.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

bik
POSAO
Saradnici odobravaju vaš način razmišljanja i to deluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Važno je da održite dobru poziciju i uspešan nivo komunikacije na različitim stranama.

 

LJUBAV
Neko nije u stanju da ispuni vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni. Nema razloga za veliku zabrinutost.

 

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

 

blizanci

POSAO
Potrebne su vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Delujete podsticajno na svoju okolinu i zagovarate varijantu koja odgovara zajedničkim interesima.

 

LJUBAV
U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu i stalo vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama.

 

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4